ΣΥΡΙΖΑ: Ο… σκασμένος βουλευτής, έτοιμος να τα «τινάξει» όλα στον αέρα!

Ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Τεταμένο το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Σκηνικό έντασης, εγκλήσεων και αντεγκλήσεων, τελεσίγραφων και αποχωρήσεων συνθέτουν το παζλ της διήμερης Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Με το όπλο παρά πόδας οι «φυλές» της Κουμουνδουρου, ακόμη και πριν σημάνει η έναρξη των διαδικασιών, ήταν αποφασισμένες για το τελικό ξεκαθάρισμα.

Η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχει ξεκινήσει μετά και την αποχώρηση της «Ομπρέλας» και των βουλευτών Ευκλείδη Τσακαλώτου και Πέτης Πέρκα.

Επίσης, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Βούτσης, Γιώργος Σταθάκης και Στέφανος Τζουμάκας είναι μεταξύ των στελεχών που ανακοίνωσαν πως αποχωρούν από το κόμμα.

Ο… σκασμένος βουλευτής

Ενώ η ομάδα Αχτσιόγλου είναι έτοιμη να αποχωρήσει από το κόμμα παίρνοντας μαζί της οκτώ βουλευτές, υπάρχει ακόμα ένας βουλευτής που δεν ανήκει στους 6+6 αλλά είναι… σκασμένος.

Σύμφωνα με το reader.gr, ο βουλευτής κάνει ισχυρές σκέψεις αποχώρησης, αντιλαμβανόμενος ότι το πράγμα, όπως είναι σήμερα τουλάχιστον, δεν έχει ιδιαίτερο μέλλον. Είναι ενδιαφέρουσα εξέλιξη, με δεδομένο ότι δεν υπέγραψε το κείμενο που κατέθεσε η φράξια της πρώην υπουργού, η οποία θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες για να λάβει τις αποφάσεις της.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.