Κίνηση-ματ από την Αχτσιόγλου στο 90’…

Το μυστικό της Αχτσιόγλου για να κρατάει την σιλουέτα της

Τα επόμενα βήματα των 6+6

Δίνουν και παίρνουν οι παρασκηνιακές ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, κατά τη διάρκεια της οποίας αποχώρησε η Ομπρέλα και οι βουλευτές Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πέτη Πέρκα.

Πλέον η ομάδα 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου «ζυγίζει» τις επιλογές της, με τις πληροφορίες να συγκλίνουν ότι μένει μόνο να προσδιοριστεί ο χρόνος κατά τον οποία τα στελέχη αυτά θα φύγουν από το κόμμα.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, οι συζητήσεις είναι τόσο προχωρημένες και ήδη έχουν ξεκινήσει οι «ασκήσεις» αριθμητικής για τον μαγικό αριθμό «10».

Σημειώνεται ότι όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής, για να συγκροτηθεί μία Κοινοβουλευτική Ομάδα απαιτούνται να παραταχθούν κατά το minimum 10 βουλευτές.

Ο στενός πυρήνας της εν λόγω εσωκομματικής φράξιας απαριθμεί 7 βουλευτές: Την Έφη Αχτσιόγλου, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον Αλέξη Χαρίτση, τον Νάσο Ηλιόπουλο, τη Σία Αναγνωστοπούλου, τη Θεανώ Φωτίου και τη Μερόπη Τζούφη. Πλέον μένουν ακόμη δύο για να συγκροτήσει η Έφη Αχτσιόγλου ΚΟ και να αντιπαρατίθεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης είναι εκτός.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.