Κρυφή δημοσκόπηση: Έσκασε η απόλυτη βόμβα ανατροπής

Νίκη της ΝΔ με πάνω από 11% διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές σύμφωνα με το Politico

Αλλάζουν οι ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως βρίσκεται σε τροχιά συρρίκνωσης, τέσσερις μήνες μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με  την τελευταία δημοσκόπηση της ALCO που διενεργήθηκε για τον ALPHA, η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 60%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να χάνει δυνάμεις προς… όλα τα κόμματα.

Σύμφωνα με την έρευνα, το ΠΑΣΟΚ παίρνει το 7% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ 5%, η Νέα Δημοκρατία 1% και άλλα κόμματα το 19%.


Επίσης σε δημοσκοπήσεις της GPO,της Metron Analysis αλλά και της MRB προέκυψε πως η ΝΔ έχει μικρές απώλειες σε σχέση με τις εθνικές εκλογές ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή αρχηγού του έχασε μονάδες.

Δημοσκόπηση: Η βόμβα της ανατροπής

Υπενθυμίζεται, πως στην τελευταία δημοσκόπηση που έκανε το Μέγαρο Μαξίμου πριν μία εβδομάδα, για πρώτη φορά φάνηκε ότι το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στα ίσια, δηλαδή στο 13%.

Ωστόσο φαίνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει μονάδες μέρα με τη μέρα, στη «σκιά» και των αποχωρήσεων στελεχών. Συγκεκριμένα, σε κρυφή δημοσκόπηση για πρώτη φορά… έσκασε βόμβα αφού το ΠΑΣΟΚ φάνηκε να προηγείται! Μάλιστα, στην επόμενη επίσημη δημοσκόπηση που θα γίνει, αναμένεται να φανεί και επισήμως πως το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει σε ποσοστό τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.