Ξεχάστε τι έγινε στις εκλογές: Η δημοσκόπηση-τομή που αλλάζει το παιχνίδι της εξουσίας με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Ξεχάστε τι έγινε στις εκλογές: Η δημοσκόπηση-τομή που αλλάζει το παιχνίδι της εξουσίας με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό

Τρεις δημοσκοπήσεις δημοσιεύτηκαν την εβδομάδα που πέρασε, από τις οποίες προκύπτουν σχεδόν πανομοιότυπα αποτελέσματα.

Στις δημοσκοπήσεις της GPO,της Metron Analysis αλλά και της MRB προκύπτει πως η ΝΔ έχει μικρές απώλειες σε σχέση με τις εθνικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή αρχηγού να χάνει μονάδες και το ΠΑΣΟΚ έχει ελάχιστα κέρδη.


Ωστόσο και στο Μέγαρο Μαξίμου κάνουν μυστικές δημοσκοπήσεις, πιο σύνθετες και εξελιγμένες, στις οποίες βοηθούν ξένοι ειδικοί που μετράνε και με τις δικές τους μεθόδους, focus groups και ερωτηματολόγια, για να αντιλαμβάνονται καλύτερα τάσεις και προοπτικές.Η δημοσκόπηση που αλλάζει το παιχνίδι της εξουσίας

Σύμφωνα με το newmoney.gr, στην τελευταία δημοσκόπηση που έκανε το Μέγαρο Μαξίμου και τελείωσε την περασμένη Πέμπτη, για πρώτη φορά φάνηκε ότι το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στα ίσια, δηλαδή στο 13%!

Ουσιαστικά από τη δημοσκόπηση προκύπτει πως δεν υπάρχει βέβαιη θέση για την Αξιωματική Αντιπολίτευση αφού πλέον τη διεκδικούν δύο κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Πλέον, οι ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό φαίνεται πως έχουν αλλάξει και χειροπιαστά στοιχεία θα φανούν σύντομα στις ευρωεκλογές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.