«Ανθρώπινο χέρι πήρε για κάποιον λόγο τη ζωή και των τριών κοριτσιών στην Πάτρα»

«Ανθρώπινο χέρι πήρε για κάποιον λόγο τη ζωή και των τριών κοριτσιών στην Πάτρα»

Η υπόθεση της οικογένειας στην Πάτρα εξακολουθεί να προβληματίζει τους πάντες.

Πεπεισμένος ότι ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα ήταν δολοφονία είναι ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, η δολοφονία έγινε από το ίδιο πρόσωπο.

Ο κ. Κατερινόπουλος, είχε εκφράσει σαφείς επιφυλάξεις για τον θάνατο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, πριν μάλιστα ο συζυγός της ομολογήσει, δείχνοντας μάλιστα εξ αρχής ως υπ’ αριθμόν ένα ύποπτο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας συγκεντρώνει 98% πιθανότητες και μόλις 2% να χάθηκαν όλα τα παιδιά από παθολογικά αίτια. Σύντομα –τονίζει– θα δικαιωθεί από τους έμπειρους συναδέλφους του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη «Βραδυνή της Κυριακής» αναφέρεται σε τρεις ξεκάθαρες ανθρωποκτονίες, τονίζει ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει και άλλες παρόμοιες, και εκεί μπορεί να βρίσκεται το κλειδί.

Σκόπιμα δεν θέλει να τις αναφέρει, ενώ είναι βέβαιος ότι τις γνωρίζουν οι συνάδελφοί του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στο μυστήριο και να δώσουν πειστικές εξηγήσεις στην άφωνη κοινωνία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.