Το είπε και το έκανε: Τεράστια κίνηση Κασσελάκη με Πολάκη…

Το είπε και το έκανε: Τεράστια κίνηση Κασσελάκη με Πολάκη...

Σε κάποιους μπορεί να μην άρεσε, αλλά...

Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται και επισήμως στην εποχή Κασσελάκη εδώ και λίγες ημέρες, καθώς ο 35χρονος πολιτικός ήταν ο μεγάλος νικητής των εσωκομματικών εκλογών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επικρατώντας της Έφη Αχτσιόγλου.

Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει ήδη οι πρώτες δημοσκοπήσεις αναφορικά με το ποια είναι η διαφορά της… κραταιάς Νέας Δημοκρατίας από τον βασικό της «ανταγωνιστή», ενώ άπαντες περιμένουν να δούνε ποιες θα είναι οι κινήσεις του διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου ν’ αντιστραφεί το δεδομένο γαλάζιο πλεονέκτημα.

Μία από τις πρώτες αποφάσεις του Στέφανου Κασσελάκη δεν είναι άλλη από το πώς θα «χρησιμοποιηθεί» ο Παύλος Πολάκης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο αψύς Κρητικός ήταν το πρώτο βαρύ όνομα εντός του κόμματος που τάχθηκε αναφανδόν υπέρ του 35χρονου, παίζοντας κομβικό ρόλο στην εκλογή του.

Αυτό ήταν κάτι που δεν το ξέχασε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετώντας τον Πολάκη στη θέση του συντονιστή των ΕΠΕΚΕ- αυτού, δηλαδή, που κατ’ ουσίαν καθοδηγητή των τομεαρχών εντός της Βουλής.

Αυτή η επιλογή είναι δεδομένο πως δε θ’ άρεσε στους «ηττημένους» των εσωκομματικών εκλογών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι δε θέλουν να βλέπουν ούτε… ζωγραφιστό τον Πολάκη. Πόσω μάλλον, λοιπόν, σε μια τόσο κομβική θέση ευθύνης, που τον τοποθετεί πάνω από τους υπόλοιπους.

Το αν αυτή η επιλογή θ’ αποτελέσει αιτία… εμφυλίου στο προσεχές διάστημα, είναι κάτι που μένει να φανεί.

Εκείνο που πρέπει να κρατήσει κανείς ήταν η πρόθεση Κασσελάκη. Και το γεγονός πως ανταπέδωσε την στήριξη Πολάκη, όπως είχε δεσμευτεί να κάνει…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.