«Σύντροφοι της Προόδου…»: Η «μπηχτή» από τον Άδωνι Γεωργιάδη για Κασσελάκη-Τάιλερ που έγινε viral (Pic)

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη Novartis

Το ποστάρισμά του ήταν αρκετό για να γίνει χαμός.

Σύσσωμος ο πολιτικός- και όχι μόνο- κόσμος ασχολείται τον τελευταίο ενάμιση μήνα με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος… προσγειώθηκε σχεδόν από το πουθενά στην εγχώρια σκηνή και μέσα σε πάρα πολύ μικρό διάστημα κατάφερε να «εκτοπίσει» την Έφη Αχτσιόγλου και να διαδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα στον προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός, μάλιστα, πως ο Stefanos ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον σύντροφό του, τον Τάιλερ, έκανε τα μίντια να τους ακολουθούν παντού, ακόμα και στο γυμναστήριο.

Σ’ αυτό ακριβώς στάθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θέλησε να «πικάρει» τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός εργασίας προέβη σε ένα άκρως δηκτικό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με αφορμή κάποια βίντεο που κυκλοφόρησαν κι έδειχναν τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με τον Τάιλερ να γυμνάζονται στις Σπέτσες.

Ποιο ήταν το ποστάρισμα του κ. Γεωργιάδη;

Το ακόλουθο: «Προτείνω στους “συντρόφους” να αρχίσουν να διαγραφούν όσα μου έλεγαν όταν είχα ανεβάσει το τένις που έπαιζα και ότι έτσι δεν γίνεται πολιτική… τελικά στη ζωή ό,τι κοροϊδεύεις λούζεσαι σύντροφοι της Αριστεράς και της Προόδου».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό tweet που έγινε viral και προκάλεσε σωρεία σχολίων:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.