Αυτό είναι: Το βίντεο της 35χρονης με «τους 100 νεκρούς στην Θεσσαλία» που οδήγησε στην σύλληψή της (Vid)

Αυτό είναι: Το βίντεο της 35χρονης με «τους 100 νεκρούς στην Θεσσαλία» που οδήγησε στην σύλληψή της (Vid)

Οι Αρχές «την τσίμπησαν»...

Η χώρα μας βιώνει εξαιρετικά δύσκολες ημέρες, καθώς μετά από ένα «μαύρο» καλοκαίρι κατά το οποίο κάηκαν τεράστιες δασικές εκτάσεις (και όχι μόνο) ακολούθησε η κακοκαιρία Daniel με τις πλημμύρες και τα τραγικά αποτελέσματα που όλοι μας γνωρίζουμε. 

Ο επίσημος αριθμός των νεκρών μέχρι την στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές είναι 14, με τις Αρχές να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να διασώσουν περισσότερους συμπολίτες μας και ο αποκρουστικός αριθμός να κρατηθεί όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Μια 35χρονη από τα Ιωάννινα, ωστόσο, ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, στο οποίο φαίνεται να κλαίει για «100 νεκρούς στον Βλοχό Καρδίτσας». Στη συνέχεια κατέβασε το επίμαχο βίντεο, όμως είχε ήδη εντοπιστεί από τις αρχές, με τους  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων- σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος- να την συλλαμβάνουν το βράδυ του Σαββάτου (9/9)  με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο της 35χρονης, όπως «ανέβηκε» σε reel στο instagram:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Μετά τη διπλή συντριβή στις εκλογές: Πάει για comeback «μεγατόνων» με Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.