Δολοφονία στην Νέα Φιλαδέλφεια: Δηλαδή περιμένατε να γίνει κάτι διαφορετικό;

Δολοφονία στην Νέα Φιλαδέλφεια: Δηλαδή περιμένατε να γίνει κάτι διαφορετικό;

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη

Προφυλακίστηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι απολογίες και του τρίτου γκρουπ.

Συνολικά αποφασίστηκαν 105 προφυλακίσεις από την Παρασκευή (11/08) μέχρι και την Κυριακή (13/08) εκ των οποίων οι 102 είναι Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας Αλβανικής καταγωγής.

Στους κατηγορούμενους που πήραν το δρόμο για τη φυλακή προστέθηκε και ένας Κροάτης, το όνομα του οποίου δεν περιλαμβάνεται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας καθώς συνελήφθη αργότερα. Πρόκειται για αδελφό ήδη κατηγορούμενου στην υπόθεση.

Για ένα ακόμα πρόσωπο που περιλαμβάνεται στο διαβιβαστικό, Έλληνα, δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς δεν έχουν ταυτοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία του ενώ οι αρχές εκτιμούν πως υπάρχουν κάποιοι Κροάτες που έχουν διαφύγει από τη χώρα.


Περιμένατε κάτι διαφορετικό;

Οι ανακριτές αποφάσισαν την προφυλάκιση και των 105 ατόμων που συνελήφθησαν και αυτό προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς. Όμως, όταν το ζήτημα είναι τόσο σοβαρό σωστά αποφασίζεται κάτι τέτοιο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να φτάσουν σε έναν πιο μικρό κύκλο υπόπτων για να εντοπιστεί το άτομο που κρατούσε το μαχαίρι και σκότωσε τον Μιχάλη.

Συνολικά οι 105 κατηγορούμενοι κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για κακουργήματα που αφορούν τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και κατοχής εκρηκτικών αλλά και για πλημμελήματα όπως αυτά της παράνομης κατοχής όπλων, της βιαιοπραγίας με βάση τον αθλητικό νόμο, της φθοράς και άλλα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.