«Πρώτα πυροβολεί και μετά ρωτάει»: Ο Κώστας Βαξεβάνης «δίκασε» την ΕΛΑΣ για τη δολοφονία έξω απ’ την OPAP Arena

«Πρώτα πυροβολεί και μετά ρωτάει»: Ο Κώστας Βαξεβάνης «δίκασε» την ΕΛΑΣ για τη δολοφονία έξω απ' την OPAP Arena

Το tweet που έγινε viral.

Την ελληνική αστυνομία ψέγουν- και πολύ σωστά- οι πολίτες για την αδιανόητη αδράνεια που επέδειξε στην «κάθοδο» των Κροατών χούλιγκαν που βρέθηκαν στα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ στην OPAP Arena, παρά το γεγονός πως είχε ενημέρωση για το ποια θα ήταν η πορεία τους. Το τραγικό αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής αντιμετώπισης ήταν η απώλεια της ζωής του 29χρονου Μιχάλη, οπαδού της Ένωσης.

Ένας από τους πρώτους που σχολίασαν με αρνητικό τρόπο δημοσίως τα όσα (δεν) έκανε η ΕΛΑΣ ήταν ο Κώστας Βαξεβάνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “Documento” μίλησε τόσο για τις ευθύνες της αστυνομίας όσο και γι’ αυτές της κυβέρνησης, που επίσης είναι υπόλογη για το έγκλημα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε ένα από τα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο κ. Βαξεβάνης έγραψε σε πολύ αυστηρό ύφος, με το μήνυμά του να γίνεται viral και πολύς κόσμος να τον συγχαίρει για τα όσα διατύπωσε:

«Το αφήγημα που προωθεί η κυβέρνηση για να “απαντήσει” σε όσα της καταλογίζονται για το μακελειό στη #νεαφιλαδελφεια είναι ότι φταίει η φοβική αστυνομία. Η αστυνομία είναι φοβική όταν πρόκειται να βρεθεί απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, την #GreekMafia, τους Ναζί, τους εγκληματίες του λευκού κολάρου και τους ισχυρούς του χρήματος. Με τον κοσμάκη είναι ατρόμητη. Πρώτα δέρνει και πυροβολεί και μετά ρωτάει», έγραψε σχετικά. 

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.