«Πρώτα έπλυναν, μετά έψαχναν στοιχεία»: Η φωτό που «καίει» την αστυνομία για τη δολοφονία του 29χρονου ΑΕΚτζή (Pic)

«Πρώτα έπλυναν, μετά έψαχναν στοιχεία»: Η φωτό που «καίει» την αστυνομία για τη δολοφονία του 29χρονου ΑΕΚτζή (Pic)

Κι όμως, δεν είναι προϊόν photoshop...

Η Ελλάδα παραμένει σε κατάσταση σοκ μετά τα όσα αποτρόπαια συνέβησαν στην Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8) και τα ξημερώματα της Τρίτης (8/8), εκεί όπου οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιτέθηκαν σε φίλους της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 29χρονος Μιχάλης, την στιγμή που τρία ακόμα άτομα νοσηλεύονται σε σταθερή, μα κρίσιμη, κατάσταση.

Όπως είναι λογικό, άπαντες έσπευσαν να καταδικάσουν τα όσα συνέβησαν εκεί, με την ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη να είναι εκείνη που ξεχωρίζει. 

Άμεσα ζητήθηκαν ευθύνες από την ελληνική αστυνομία (αλλά και την κυβέρνηση…) που ενώ ήταν γνωστή εδώ και μέρες η «κάθοδος» των Κροατών, επέδειξε πρωτοφανή «αδιαφορία», με αποτέλεσμα να συμβεί ό,τι συνέβη εν τέλει.

Ωστόσο, τα λάθη- κατά πώς φαίνεται- της ΕΛΑΣ δεν σταμάτησαν στην ανύπαρκτη πρόληψη, αλλά και μετά το τραγικό συμβάν. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί σύμφωνα μ’ ένα tweet του δημοφιλούς λογαριασμού e-tetRadio.gr το σημείο της δολοφονίας πρώτα καθαρίστηκε κι εν συνεχεία οι άνθρωποι της αστυνομίας έψαχναν για στοιχεία!

«Πρώτα έπλυναν με πιεστικό τη γέφυρα στην οποία έγινε η #δολοφονια (φωτογραφία Γιάννης Κέμμος, 08:34 το πρωί) και ύστερα απέκλεισαν την περιοχή (στις 13:00) αναζητώντας στοιχεία! Συγγνώμη, δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστοι. Ούτε καν Netflix δεν βλέπουν;», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο στάτους. 

Δείτε παρακάτω και τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.