«Εκτός τόπου και χρόνου»: Το μήνυμα πολιτικού στο ματς του Παναθηναϊκού 2 μέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη (Pics)

«Εκτός τόπου και χρόνου»: Το μήνυμα πολιτικού στο ματς του Παναθηναϊκού 2 μέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη (Pics)

Κι όμως, το ανέβασε...

Η χώρα βρίσκεται σε μια παρατεταμένη «μαύρη» περίοδο μετά την στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή τα ξημερώματα της Τρίτης (8/8), έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύσσωμη η κοινωνία επέρριψε, δικαιότατα, ευθύνες στην ανεπίτρεπτη διαχείριση της ελληνικής αστυνομίας μα και στην κυβέρνηση, που δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε τα στοιχειώδη γι’ αναποφευχθεί η τραγωδία στην OPAP Arena.

Την στιγμή, ωστόσο, που άπαντες πενθούν και διατηρούν χαμηλό προφίλ σεβόμενη τη μνήμη του άτυχου 29χρονου, υπάρχουν κάποιοι που δείχνουν να μην έχουν καταλάβει στον απόλυτο βαθμό το τι έχει συμβεί ή, έστω, αυτό μαρτυρούν οι πράξεις του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (9/8) στο γήπεδο της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για τα προκριματικά του Champions League (ματς στο οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, το Τριφύλλι επικράτησε με 1-0).

Ο κ. Ζαχαριάδης, λοιπόν, θεώρησε καλή ιδέα το να «ανεβάσει» στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μια σειρά από φωτογραφίες, κάνοντας λόγο για «χαλαρό απόγευμα»- κι όλ’ αυτά, ούτε δύο ημέρες μετά τη δολοφονία στην Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους followers του, που σχολίασαν από κάτω πως είναι «εκτός τόπου και χρόνου».

«Ένα χαλαρό καλοκαιρινό απόγευμα με ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στο Απόστολος Νικολαΐδης. Παναθηναϊκός 1 – Μαρσέιγ 0! Ωραίο παιχνίδι, δίκαιο αποτέλεσμα. Με τον καλό φίλο και δημοτικό σύμβουλο Κώστα Αλεξίου», έγραψε σχετικά ο υποψήφιος που προτίμησε, εν τέλει, ο ΣΥΡΙΖΑ αντί του Νίκου Παππά. 

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.