Έτσι τον «δένουν»: Τα δύο στοιχεία που δείχνουν ποιος είναι ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη

Έτσι τον «δένουν»: Τα δύο στοιχεία που δείχνουν ποιος είναι ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη

Σφίγγει ο κλοιός...

Το αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα στα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ τα ξημερώματα της Τρίτης (8/8) είναι το ζήτημα εκείνο που απασχολεί την Ελλάδα μα και τον διεθνή Τύπο. Το παιχνίδι της Ένωσης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ως γνωστόν αναβλήθηκε, με την ερεβώδη είδηση του θανάτου του 29χρονου Μιχάλη (αλλά και των 3 ακόμα ατόμων που βρίσκονται στο νοσοκομείο) να κάνει το γύρο της υφηλίου.

Φυσικά, η ελληνική αστυνομία γι’ ακόμα μία φορά τα έκανε μεγαλοπρεπώς μαντάρα, με, δυστυχώς, το χείριστο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι έρευνες, φυσικά, για την αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη συνεχίζονται, με την ΕΛΑΣ να έχει προχωρήσει σε… απειράριθμες συλλήψεις και να παλεύει να ξετυλίξει το κουβάρι του ποιος ήταν εκείνος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον φίλο της ΑΕΚ.

Τα δύο σημεία-κλειδιά που «δείχνουν» ποιος είναι ο δολοφόνος είναι, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, δύο: το DNA και τα κινητά τηλέφωνα. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε πρώτα στην ΕΡΤ από τους συλληφθέντες θα γίνει λήψη DNA ώστε να υπάρξει πιθανή ταυτοποίηση του δράστη. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο άψυχο σώμα του 29χρονου Μιχάλη υπήρχε DNA του δράστη. Σταδιακά θα δοθεί υλικό και από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, έτσι ώστε να προχωρήσει η έρευνα.

Επιπλέον, συνεχίζεται η έρευνα και σε ό,τι αφορά το οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, κάμερες καταστημάτων αλλά και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οπαδικές σελίδες στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.