Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ: Το παίρνει πάνω του ο Πολάκης!

Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ: Το παίρνει πάνω του ο Πολάκης!

Βγαίνει μπροστά...

Τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πάρα πολύ συγκεκριμένα μετά την απροσδόκητη παραίτηση Τσίπρα: μύλος. Μύλος και… ανοργανωσιά του χειρίστου είδους, με κερασάκι στην αποκρουστική τούρτα το ζήτημα με τη μη (τελικά) στήριξη του Νίκου Παππά για τον Δήμο της Αθήνας. 

Ως γνωστόν, το κόμμα βρίσκεται σε διαδικασία ανάδειξης νέου αρχηγού, αν κι αυτό αναμένεται να γίνει κάπου, κάπως, κάποτε στο μέλλον, καθώς δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα πολλά πράγματα. Εκείνο που έχει καταστεί σαφές, πάντως, είναι πως η Έφη Αχτσιόγλου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να διαδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ωστόσο, εκείνο που ίσως να μην υπολόγιζε και η κ. Αχτσιόγλου είναι πως ο Παύλος Πολάκης το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να θέσει και αυτός υποψηφιότητα και να διεκδικήσει το χρίσμα!

Ο Πολάκης κατέκρινε με σφοδρότητα την απόφαση του να μην στηριχτεί ο Παππάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ τώρα μέσω των social media γίνεται ολοένα και πιο σαφής για την πιθανότητα να «κατέβει.

«Στην τοποθέτησή μου στην Κεντρική Επιτροπή είπα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ που είναι ο κορμός ενός πολιτικού σχεδίου, πέρα αππό τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ γιατί χάσαμε. Περιμένω από ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους… Ξαναβάζω την ομιλία μου για επανάληψη…γιατί με έχετε βάλει σε σκέψεις…», αναφέρει σε ανάρτησή του στο προφίλ του, συμπληρώνοντας πως «η νεοφιλελεύθερη Μητσοτακική Δεξιά χρειάζεται αντίπαλο που θα τη νικήσει». Πολλοί από τους followers του, μάλιστα, τον προέτρεπαν να είναι υποψήφιος «Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ: Το παίρνει πάνω του ο Πολάκης!

Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ: Το παίρνει πάνω του ο Πολάκης!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.