Υπόθεση προεδρίας ΣΥΡΙΖΑ: Δεν χάνει με τίποτα το χρίσμα…

SYRIZA

Η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και το αδιαφιλονίκητο φαβορί

Συνεχίζονται οι διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή νέου προέδρου μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα.

Έφη Αχτσιόγλου, Στέφανος Τζουμάκας, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νίκος Παππάς διεκδικούν την προεδρία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά την ηχηρή διπλή ήττα στις εκλογές με μεγάλο στοίχημα να μαζέψουν τις… χαμένες δυνάμεις.

Όμως ένα από τα τέσσερα ονόματα δείχνει να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Η Έφη Αχτσιόγλου δείχνει να έχει το μεγαλύτερο πλουραλισμό από τους άλλους τρεις συνυποψήφιούς της, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Στο πλευρό της έχει ταχθεί ένα ευρύτερο τμήμα στελεχών της νεότερης αλλά και της παλαιότερης γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ – με διαφορετικές προελεύσεις: Αλέξης Χαρίτσης, Νάσος Ηλιόπουλος, Λούκα Κατσέλη, Μαριλένα Κοππά, Κώστας Ζαχαριάδης, Ευάγγελος Αποστολάκης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Δημήτρης Παπαδημούλης, Νίκος Βούτσης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Νίκος Μπίστης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Γιώργος Καραμέρος, Μαρίνα Κοντοτόλη, Κατερίνα Παπανάτσιου, Θεανώ Φωτίου, Ελενα Ακρίτα, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Μαντζουράνης, Αριστείδης Μπαλτάς, Σταύρος Αραχωβίτης κ.ά. Στην ομάδα της είναι ο πολιτικός αναλυτής Νίκος Μαραντζίδης, ενώ συμμετέχει ενεργά και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Από τα δεδομένα φαίνεται πως η Έφη Αχτσιόγλου θα είναι η νέα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.