Δημοσκόπηση που προκαλεί «μούδιασμα»: Είναι δυνατόν να είναι αυτά τα ποσοστά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ;

Εκλογές 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν τις κάλπες

Εντυπωσιάστηκαν και οι δημοσκόποι!

Τα πρώτα στοιχεία από τις μετρήσεις εν αναμονή των νέων δημοσκοπήσεων για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου προκαλούν εντύπωση ακόμα και στους δημοσκόπους!

Και αυτό διότι η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να έχει νέα άνοδο και να προσεγγίζει το 45%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τη φάση έχει πέσει στο 17%.

Αν και είναι δύσκολο να βγει με βεβαιότητα συμπέρασμα, καθώς αυτά τα στοιχεία είναι από τα αστάθμιστα νούμερα των μετρήσεων, προκύπτει σαφώς- όπως γράφει το #bigmouth του #PowerGame- ότι η Νέα Δημοκρατία έχει περαιτέρω αύξηση των ποσοστών της και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποσυσπείρωση, σε βαθμό που να προκαλεί ανησυχία στην Κουμουνδούρου.

Βασικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως είναι οι διαρροές προς την Πλεύση Ελευθερίας της τάξεως του 2%, με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου να προσεγγίζει πλέον το 5%.

Γι αυτό και όπως σημειώνει η στήλη, ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται εισηγήσεις να αρχίσει να επιτίθεται στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη λογική ότι η ψήφος προς το κόμμα της είναι χαμένη ψήφος κτλ.

Σημειώνεται ότι η στήλη #bigmouth, ήταν η μόνη που έπιασε με ακρίβεια τουλάχιστον το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Τότε έγραφε συγκεκριμένα, ότι ο δημοσκόπος φίλος του συντάκτη της στήλης, δυσκολεύεται να πιστέψει τα στοιχεία, αφού το αστάθμιστο δείγμα δίνει στη Νέα Δημοκρατία 41% και στον ΣΥΡΙΖΑ 17%.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.