«Ποιος σας είπε πως…»: Ανατροπή μεγατόνων από τον Ευάγγελο Αντώναρο (Pic)

Η ανεξήγητη κίνηση Αντώναρου που προκάλεσε σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ 

Η τοποθέτησή του

Επαναφορά επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα με 20 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ. Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να βάλει σε… τάξη το κόμμα ενόψει των καλπών της 25ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλείται να διερευνήσει την αποτυχία της διεύρυνσης. Ονόματα όπως του Ευάγγελου Αντώναρου και αντίστοιχων περιπτώσεων, αλλά και ονόματα από τον χώρο του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, τα οποία προβλήθηκαν ως «ισχυρά χαρτιά», έφεραν τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα: αντί να συσπειρώσουν τον προοδευτικό κόσμο, τον απομάκρυναν, είτε προς τα Αριστερά, είτε τον έστειλαν στο ΠΑΣΟΚ. Σε κάθε περίπτωση αυτή η απόπειρα αλλοίωσε το πολιτικό στίγμα και την ταυτότητα και δεν κατάφερε να πείσει.

Ο κ. Αντώναρος είναι ένα από τα πρόσωπα… υπό παρακολούθηση για τον ρόλο που έπαιξε στην εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για απομάκρυνση. Ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε το τοπίο…

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση χρήστης του Twitter σχολίασε: «Μην αποχωρείτε! Σας χρειαζόμαστε..», με τον Ευάγγελο Αντώναρο να απαντά: Μα ποιος είπε ότι αποχωρώ;;;».

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.