Μιλάνε: Αποκάλυψη του ιατροδικαστή για το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip

Mad Clip

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στοίχισε τη ζωή στον τράπερ.

Συγκλονίζει το φρικτό τροχαίο που είχε ο Mad Clip. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στοίχισε τη ζωή στον τράπερ.

Για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος «φως» θα ρίξουν και οι ιατροδικαστικές εξετάσεις. Όμως δυστυχώς αυτό που περίμεναν πολλοί, ότι δηλαδή τα αποτελέσματα θα έβγαιναν άμεσα και θα έριχναν φως στο μυστήριο δεν θα συμβεί: «Έχω μιλήσει και με τον ιατροδικαστή τον κ. Αλεξάνδρου, δεν θα μπορέσει η ιατροδικαστική έκθεση να μας δώσει τις πληροφορίες που θέλουμε. Θα κάνουν δύο μήνες να ολοκληρωθούν», είπε ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων Παναγιώτης Μαδιάς στον ΣΚΑΙ.

Οι αρχές περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς πιστεύουν ότι θα μιλήσουν και θα βοηθήσουν σημαντικά την πορεία των ερευνών. Αυτή τη στιγμή έχουν μια πρώτη εικόνα όμως δεν μπορούν να μιλήσουν με σιγουριά για την κατάσταση του Mad Clip το μοιραίο βράδυ, πριν βγουν οι επίσημες εξετάσεις.

Βρήκαν ποιος τράβηξε το βίντεο στην παραλιακή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του instanews.gr οι Αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα του ατόμου που τράβηξε το βίντεο. Πρόκειται για θαυμαστή που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, περιμένοντας τον τράπερ.

Ήταν γνωστό στις τάξεις των οπαδών του Mad Clip άλλωστε ότι ο τράπερ συνήθιζε να κάνει κόντρες στην περιοχή. Έτσι πολλές φορές θαυμαστές του έφταναν στο σημείο και περίμεναν να τον δουν… επί τω έργω. Δεν είναι τυχαίο ότι και άλλα βίντεο με τις κόντρες του έχουν ανέβει στο διαδίκτυο από θαυμαστές του.

Το μοιραίο βράδυ

Το μοιραίο βράδυ λοιπόν κάποιον θαυμαστής του Mad Clip βρέθηκε στο σημείο, αναγνώρισε την Πόρσε του τράπερ και άρχισε βιντεοσκοπεί την κόντρα με το Audi (βλέποντας τα δυο αμάξια πλάι πλάι πίστεψε ότι πρόκειται για κόντρα). Η αλήθεια είναι ότι παρότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος δεν μπόρεσε να διαφωτίσει περισσότερο τις αρχές καθώς δεν γνώριζε κάτι παραπάνω απ’ όσα είδαν όλοι στο βίντεο που κυκλοφόρησε. Δυο αυτοκίνητα πλάι πλάι στο φανάρι, ένα…πυραυλοκίνητο ξεκίνημα και μετά χάος. Κανείς δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει την ξέφρενη πορεία των δυο αμαξιών, εκτός και αν κι ο ίδιος διέθετε supercar.

Όσο για το αν υπάρχει και η συνέχεια του βίντεο με τη στιγμή της πρόσκρουσης η απάντηση είναι αρνητική. Ήταν τέτοια η ταχύτητα των δυο οχημάτων που ήταν αδύνατο να τα ακολουθήσει ο θαυμαστής του Mad Clip ως το τέλος. Γι’ αυτό και πολύ σύντομα η εικόνα χάνεται και δεν φαίνεται τι συμβαίνει στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.