«Άθλιο»: Ο Χαρδαλιάς κατά της Φενερμπαχτσέ

Άρση lockdown: Τέλος τα μηνύματα στο 13033

To πρωτοσέλιδο φέρνει σκληρή απάντηση.

Με ένα αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί η σημερινή ΕΦ.ΣΥΝ στο οποίο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη φέρεται να έδωσε εντολή να περάσουν χωρίς έλεγχο παίκτες τουρκικού συλλόγου μπάσκετ, που θα αγωνίζονταν εναντίον του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν το δεύτερο lockdown του Νοεμβρίου, τέσσερα μέλη της αποστολής της ομάδας της Φενέρμπαχτσε τα οποία είχαν είχαν πυρετό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέρασαν από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά παράβαση των μέτρων με εντολή του Χαρδαλιά.

Το πρωτοσέλιδο χτυπάει με υπέρτιτλο «Εντολή του μεγάλου να περάσουν χωρίς έλεγχο».

«Εντολή Χαρδαλιά, τελειώνετε, στο πακιστανικό το τηλέφωνο», αναφέρει λίγο πιο κάτω το πρωτοσέλιδο για τους αξιωματικούς στο αεροδρόμιο που ποτέ δεν προχώρησαν σε έλεγχο, προσθέτοντας ότι 5 ημέρες μετά εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός ζητούσε ατομική ευθύνη από τους πολίτες.

«Άθλιο»: Ο Χαρδαλιάς κατά της Φενερμπαχτσέ

Εντός της ημέρας ο υπουργός αναμένεται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση-απάντηση στο δημοσίευμα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το χαρακτηρίζει άθλιο και ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.