Γλυκά Νερά, νέα εξέλιξη: Η πιο κρίσιμη ερώτηση των Αρχών στον πιλότο

Γλυκά Νερά, νέα εξέλιξη: Η πιο κρίσιμη ερώτηση των Αρχών στον πιλότο

Η αστυνομία πλέον αλλάζει ρότα.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αδίστακτοι ληστές εισέβαλλαν στη μεζονέτα μίας οικογένειας, έπνιξαν την 20χρονη Καρολάιν και σκότωσαν τον σκύλο.

Ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος του θύματος κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια αν και όπως κατάθεσε ήταν δεμένος σε καρέκλα. Ωστόσο προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τον σύζυγο του θύματος.

Ο 32χρονος πιλότος αναμένεται να κληθεί εκ νέου για εξηγήσεις για όσα έχουν προκύψει.

Γλυκά Νερά: «Μιλάει» η ταινία με την οποία βρέθηκε δεμένος ο πιλότος

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ του Mega, οι αστυνομικοί αναζητούν απάντηση σε ένα σημαντικό ερώτημα σχετικά με τον πιλότο: πώς και γιατί και από ποια ενέργειά των δραστών λιποθύμησε ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος όπως έχει πει έχασε τις αισθήσεις του και όταν ήρθαν οι αστυνομικοί κατάλαβε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή.

Γλυκά Νερά: H απάντηση του πιλότου σε όσους αφήνουν αιχμές πως εμπλέκεται στη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν (Pics & Vid)

Το ερώτημα λοιπόν είναι πώς συνήλθε ο 32χρονος εφόσον υπέστη υποξία, λόγω μη παροχής οξυγόνου. Σύμφωνα με ιατροδικαστές, όπως αναφέρθηκε στο Mega, για να συνέλθει θα έπρεπε να λάβει οξυγόνο, κάτι που δεν έχει συμβεί.

Σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μετά την επικοινωνία με τους επιστήμονες, αν είχε λιποθυμήσει για μεγάλο διάστημα, θα ήταν δύσκολο να συνέλθει. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι λιποθυμία, όπως για παράδειγμα ένα λιποθυμικό επεισόδιο, από το οποίο συνέρχεσαι σχετικά σύντομα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι Αρχές αναζητούν στοιχεία για τους δράστες από τον χώρο των ποινικών.

Ολική ανατροπή στα Γλυκά Νερά: Η μαρτυρία του πολίτη που δίνει νέα διάσταση στο θρίλερ

Την ίδια ώρα, οι Αρχές σε συνεργασία με την ψυχολόγο, προσπαθούν να βρουν εάν κάτι απασχολούσε την 20χρονη γυναίκα και αν αυτό μπορεί να παίξει ρόλο στις έρευνες των Αρχών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.