Γλυκά Νερά: «Μιλάει» η ταινία με την οποία βρέθηκε δεμένος ο πιλότος

Γλυκά Νερά, νέα εξέλιξη: Η πιο κρίσιμη ερώτηση των Αρχών στον πιλότο

Τι ψάχνουν οι αρχές.

Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συντάραξε το πανελλήνιο οι αρχές προσπαθούν να λύσουν το γρίφο της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν.

Πολλές από τις ελπίδες των αξιωματικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση είχαν βασιστεί στα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που έγιναν στη μονωτική ταινία με την οποία οι δολοφόνοι έδεσαν τον πιλότο. Ήλπιζαν ότι θα υπήρχε ξένο γενετικό υλικό που θα έλυνε το μυστήριο. Θα ήταν το πρώτο σημάδι που θα επιβεβαίωνε την κινητικότητα τους εντός μεζονέτας. Γιατί άλλα ίχνη τους δεν βρέθηκαν πουθενά.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα ήταν αυτά που δεν ήθελαν να ακούσουν. Κανένα ξένο γενετικό υλικό στην ταινία, κανένα ίχνος παρέμβασης τρίτου.

Όπως μάλιστα σημειώνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» οι άγνωστοι κουκουλοφόροι ληστές έδεσαν με σχοινί και πολλά μέτρα μονωτικής ταινίας το πρόσωπο, τον λαιμό, τα πόδια αλλά και μπροστά τους αγκώνες (κάτι που θα μπορούσε να του παρείχε μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων) και τα χέρια του 32χρονου πιλότου, ο οποίος δήλωσε ότι από την αρχή τούς αποκάλυψε πού βρίσκονται τα χρήματα. Αντιθέτως, την άτυχη 20χρονη την έδεσαν πισθάγκωνα και χρησιμοποίησαν για την ακινητοποίησή της κυρίως τα ρούχα της.

Ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Σημαντικό εύρημα των Aρχών δικαιώνει τον πιλότο

Όπως σημειώνει μάλιστα ο έμπειρος ρεπόρτερ έδεσαν ασφυκτικά με πολλά μέτρα ταινία και σχοινιού εκείνον που δεν αντιδρούσε, και σε εκείνη που φώναζε χρησιμοποίησαν ένα μόνο ρούχο και ακολούθως την έπνιξαν.

Παρά το φαινομενικό αδιέξοδο κύκλοι της αστυνομίας σημειώνουν με νόημα ότι η υπόθεση θα εξιχνιαστεί και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο δείχνουν τα σημερινά δεδομένα. Γιατί προφανώς υπάρχουν και άλλα σημαντικά στοιχεία που οι αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει ακόμα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.