Ολική ανατροπή στα Γλυκά Νερά: Η μαρτυρία του πολίτη που δίνει νέα διάσταση στο θρίλερ

Ολική ανατροπή στα Γλυκά Νερά: Η μαρτυρία του πολίτη που δίνει νέα διάσταση στο θρίλερ

Μια υπόθεση με συνεχείς ανατροπές που δεν περίμενε κανείς.

Κάθε λεπτομέρεια που θα τους οδηγήσει στον εντοπισμό των δραστών του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά ξεψαχνίζουν οι Αρχές.

Τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης η εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια του συζύγου της και του 11 μηνών βρέφους της οικογένειας σόκαρε την κοινή γνώμη.

Οι δράστες του στυγερού εγκλήματος σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, με το έγκλημα να χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως πρωτοφανούς αγριότητας στα ελληνικά χρονικά.

Από εκείνη την στιγμή οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Γλυκά Νερά: «Μιλάει» η ταινία με την οποία βρέθηκε δεμένος ο πιλότος

Η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στην επικήρυξή τους για 300 χιλιάδες ευρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα συνελήφθη στον Έβρο ένας Γεωργιανός που προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα με ψεύτικα στοιχεία με τις Αρχές να ερευνούν τυχόν σύνδεσή του με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Σημαντικό εύρημα των Aρχών δικαιώνει τον πιλότο

Όπως φαίνεται, όμως, η υπόθεση θα έχει αρκετές ανατροπές. Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News» παρά την επισταμένη έρευνα των αστυνομικών αρχών, δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί στοιχεία από κάμερες και κινητά ή άλλα μέσα, που να δείχνουν την άφιξη, την εισβολή και τη διαφυγή των τριών τουλάχιστον κουκουλοφόρων στο σπίτι όπου ζούσε το νεαρό ζευγάρι με το 11 μηνών μωρό του.

Ταυτόχρονα, τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, είναι λιγοστά. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχει μια μαρτυρία πολίτη, η οποία μπορεί να δώσει άλλες διαστάσεις στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Η αστυνομία πάντως εξακολουθεί να ψάχνει στοιχεία στον χώρο των ποινικών. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες προκύπτουν αρκετές ερωτήματα όπως το γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας φράσσοντας την είσοδο του οξυγόνου και πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης απλά θα λιποθυμούσε και θα σταματούσε να αντιδρά.

Επίσης, το θύμα δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.