Της βγάζουμε το καπέλο: Η Έλενα Ακρίτα πήρε πίσω το τεράστιο λάθος με το εμβόλιο (Pic)

«Κύριε πρωθυπουργέ το κρίμα στο λαιμό σας»: Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που προκάλεσε χαμό (Pics)

Έπρεπε να γίνει και έγινε...

Ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκε εκτενώς μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε- και, ας το πούμε έτσι, δικαίως, μια και σήκωσε πολύ… ντόρο: το εμβόλιο που έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης- και, φυσικά, η φωτογραφία που ανέβασε μετά στα social media- στάθηκε η αφορμή για μυριάδες σχόλια, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που ισχυρίστηκαν πως ο  δήμαρχος δεν εμβολιάζεται πραγματικά, αλλά προσποιείται.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Έλενα Ακρίτα. Η γνωστή συγγραφέας, συναριογράφος και δημοσιογράφος με ανάρτηση (την οποία λίγη ώρα μετά κατέβασε) στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ήταν σίγουρη πως ο κ.  Μπακογιάννης ψεύδεται.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Μην τηλεφωνείτε άλλο έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί.»

Της βγάζουμε το καπέλο: Η Έλενα Ακρίτα πήρε πίσω το τεράστιο λάθος με το εμβόλιο (Pic)

Αυτή της η ανάρτηση προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, με πολλούς να τονίζουν πως έκανε λάθος και επιστήμονες να «βγαίνουν» στα social media και να ξεκαθαρίζουν πως ο Δήμαρχος εμβολιάστηκε κανονικότατα και δεν προσποιήθηκε.

Μετά από αυτή την εξέλιξη άπαντες περίμεναν να δουν ποια θα ήταν η αντίδραση της κυρίας Ακρίτα, με πολλούς ν’ αναρωτιούνται αν θα ζητήσει συγγνώμη ή θα «κρυφτεί» και δε θα πει ή δε θα γράψει τίποτα.

Ωστόσο, η πασίγνωστη δημοσιογράφος φρόντισε να τους διαψεύσει, με μια κίνηση που ειδικά την εποχή του Facebook και του instagram όχι απλά δε συνηθίζεται, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνια.

Τι ακριβώς έκανε;

Αναγνώρισε το λάθος της και ζήτησε συγγνώμη δημοσίως, γράφοντας στο προφίλ της «Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστα Μπακογιάννη, σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη».

Μπράβο της…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.