Δημήτρης Λιγνάδης: «Ας βγει ένταλμα σύλληψης, εδώ είμαι, δεν κρύβομαι»

Δημήτρης Λιγνάδης: «Ας βγει ένταλμα σύλληψης, εδώ είμαι, δεν κρύβομαι»

Η απάντησή του στις κατηγορίες.

Την επίσημη απάντησή του δίνει ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φήμες που θέλουν να βγαίνει άμεσα ένταλμα σύλληψής του, μετά τις φρικτές κατηγορίες σε βάρος του για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και συνεχείς παρενοχλήσεις.

Μιλώντας στην «Καθημερινή», απαντά στις δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη η οποία σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου το πρωινό της Παρασκευής αναφέρθηκε σε εκείνον ως «επικίνδυνο άνθρωπο που τους εξαπάτησε όλους», με τον ίδιο να τονίζει πως δεν νομίζει πως είναι «επικίνδυνος άνθρωπος» και ότι… δεν κρύβεται.

«Το έχω ακούσει», λέει στην «Καθημερινή» σχετικά με τις φήμες πως θα βγει ένταλμα σύλληψής του. «Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι», προσθέτει. 

Δείτε ακόμα: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της μήνυσης για ασέλγεια σε 14χρονο κατά ηθοποιού – σκηνοθέτη 

«Νομίζω πως το να αποφασίσει κάποιος για κάποιον άλλον ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος ή ένας απατεώνας άνθρωπος στη ζωή και στη δουλειά του, νομίζω πως αυτό μπορεί να το κρίνουν σχετικά όργανα της έννομης τάξης», λέει υποστηρίζοντας πως δεν έχει ακόμα καμία επίσημη καταγγελία στα χέρια του:

«Δεν έχω κάτι στα χέρια μου, μόλις πάρω κάτι στα χέρια μου θα δω πως θα το αντιμετωπίσω. Όχι, όχι, δεν θέλω να σας πω αυτή τη στιγμή τίποτα, τόσο καιρό βλέπετε ότι δεν έχω εμφανιστεί χωρίς να κρύβομαι φυσικά, αλλά δεν έχω εμφανιστεί για να μιλήσω, δεν θέλω να μπω σε αυτό το πράγμα γιατί θα αδικήσω και τον εαυτό μου και μπορεί να αδικήσω και άλλους, και δεν θέλω. Είδα έναν κυκλώνα να έρχεται και λέω θέλω να αποσυνδεθώ από το θεσμικό ή το πολιτικό εν πάσει περιπτώσει και να προστατεύσω τον εαυτό μου ως άτομο πια».

«Δεν ξέρω τι είναι όλος αυτός ο κυκλώνας, όλο αυτό έτσι ας το πούμε έτσι χωρίς να θέλω να το αξιολογήσω, ένα λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί πριν από οποιοδήποτε άλλο, apropos οποιασδήποτε άλλης άσκησης δικαιοσύνης και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί, με πιέζει γιατί δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με αυτό. Προσπαθώ να μείνω όσο νηφάλιος και ψύχραιμος γίνεται. Εγώ αυτό που ζητάω είναι η διατήρηση του κράτους δικαίου, τίποτα άλλο, προστασία και των δύο πλευρών, αυτό», καταλήγει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.