Νέα μήνυση για βιασμό 14χρονου από γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό

Νέα μήνυση για βιασμό 14χρονου από γνωστό σκηνοθέτη - ηθοποιό

Οι λεπτομέρειες της μήνυσης ανατριχιάζουν.

Μία δεύτερη μήνυση κατατέθηκε σήμερα εις βάρος του ίδιου ηθοποιού και σκηνοθέτη, που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα, με τις καταγγελίες για βιασμούς από τον ίδιο προς ανήλικους να πληθαίνουν.

Στη νέα μηνυτήρια αναφορά τα στοιχεία δείχνουν ότι το έγκλημα φέρεται να έγινε το 2010 και δεν έχει παραγραφεί. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 14χρονου τότε θύματος, ο σκηνοθέτης το προσέγγισε στην περιοχή του Μεταξουργείου και του υποσχέθηκε πως θα το βοηθήσει να ανελιχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο.

Στην καταγγελία υπάρχει ακόμα η αναφορά ότι ο σκηνοθέτης έπαιρνε τον ανήλικο μαζί του σε συναυλίες ενώ τον βίασε στο σπίτι του πριν 11 χρόνια.

«Κατατέθηκε σήμερα μήνυση ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για βιασμό σε βάρος ανηλίκου. Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε το 2010 όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής Β´ τάξης Γυμνασίου. Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί. Ως δράστης καταγγέλλεται πασίγνωστος-ηθοποιός το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίος εντόνως τη δημοσιότητα. Ζητάω να παρέμβει άμεσα και να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο» αναφέρει ο δικηγόρος του μηνυτή Γιάννης Βλάχος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.