Η εκδίκηση της Μάγδας

Η εκδίκηση της Μάγδας

Το νέο κανάλι, ο Αυτιάς και… η διετία

Εμεινε, και… άντεξε (μεταξύ μας) ούτε λίγο, ούτε πολύ εννέα χρόνια δίπλα στον Γιώργο Αυτιά. Και σε δύο καλοκαιρινές σεζόν ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ αποδεικνύοντας ότι μπορεί και… μόνη της καλά (που έλεγε και η Δέσποινα Βανδή).

Η Μάγδα Τσέγκου απολύθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από τον ΣΚΑΪ, με τα σενάρια να φουντώνουν για την μεταξύ τους κόντρα με τον Αυτιά. Ως σήμερα δεν έγινε ποτέ γνωστό το πώς, και γιατί, βρέθηκε εκτός καναλιού. Στα δύο χρόνια που μεσολάβησαν, η ίδια ασχολήθηκε με οτιδήποτε άλλο εκτός από την τηλεόραση, αν και της είχαν γίνει καλές προτάσεις. Αποφάσισε… την αποχή, ασχολήθηκε με τις δημόσιες σχέσεις πολιτικών προσώπων, με το site της, αλλά και με διάφορα projects και… δεν κάηκε.

Ο καιρός ωρίμασε όμως για την επάνοδο της Τσέγκου η οποία έκλεισε στο One του Βαγγέλη Μαρινάκη, για να παρουσιάζει το πρωινό του Σαββατοκύριακου «απέναντι» από τον Αυτιά. Συμφωνία που επιτεύχθηκε ακριβώς δύο χρόνια μετά.

Σίγουρα δεν μπορεί κανείς να είναι σε θέση να γνωρίζει αν, ή όχι, θα ξεπεράσει σε νούμερα τηλεθέασης τον ΣΚΑΪ ωστόσο αποτελεί σημαντικό «αντίβαρο». Για να δούμε…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.