Δημοτική υπάλληλος απολύθηκε γιατί βρήκε… δεύτερη δουλειά (ΦΩΤΟ)

Δημοτική υπάλληλος απολύθηκε γιατί βρήκε... δεύτερη δουλειά (ΦΩΤΟ)

Η Σόνια ήθελε να βγάλει κάποια χρήματα επιπλέον, αλλά η... δεύτερη δουλειά είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την πρώτη!

Δεν ήθελε να… προκαλέσει, παρά μόνο να βγάλει επιπλέον χρήματα, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες της και να προσθέσει κάποια λεφτά στο «ταμείο» της.

Αποφάσισε να παίξει σε… ακατάλληλο βίντεο, αλλά το «υλικό» έπεσε στα χέρια των προϊσταμένων της στη δουλειά και όπως η ίδια κατήγγειλε αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απολυθεί.

Αυτή η πραγματικά απίστευτη υπόθεση έρχεται από την πόλη Λα Πλάζα της Αργεντινής.

Δημοτική υπάλληλος απολύθηκε γιατί βρήκε... δεύτερη δουλειά (ΦΩΤΟ)

Η Σόνια Πελιζάρι έπιασε δουλειά στον δήμο το 2011. Και φυσικά μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Ήταν μια εξαιρετική υπάλληλος που διεκπεραίωνε κάθε δουλειά που έπρεπε, αλλά πάνω από όλα ήταν μια όμορφη γυναίκα.

Μέχρι το 2017.Τότε η Σόνια άρχισε να χάνεται από τη δουλειά. Εργαζόταν παράλληλα και ως μοντέλο προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημα της. Έκανε μέρες να πατήσει στο δήμο και κανείς δεν ήξερε το γιατί.

Δημοτική υπάλληλος απολύθηκε γιατί βρήκε... δεύτερη δουλειά (ΦΩΤΟ)

Το μυστήριο λύθηκε όταν κάποιος διευθυντής της στο δήμο τυχαία σερφάροντας στο διαδίκτυο έπεσε σε μια ταινία… ακατάλληλου περιεχομένου όπου πρωταγωνιστούσε η πανέμορφη Σόνια.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης η Σόνια είπε ότι γύριζε ταινίες γιατί με τα επιπλέον χρήματα «πληρώνω το νοίκι του σπιτιού μου και άλλα πράγματα». Η απόλυση δεν άργησε να έρθει…

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, υποστηρίζουν ότι η απόλυσή της Σόνια δεν σχετίζεται με τη φύση των βίντεο που γύρισε αλλά με το γεγονός ότι απουσίαζε για υπερβολικά μεγάλο διάστημα από τη θέση της ως δημοτική υπάλληλος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.