
Είναι πλέον εμφανές ότι η Αγγλία ετοιμάζεται να ζήσει έναν πολύ κρύο χειμώνα αντίστοιχο με το πολύ ζεστό καλοκαίρι.
Τους ερχόμενους μήνες η Αγγλία αναμένεται να δει τις χειρότερες χιονοπτώσεις και τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων δεκαετιών.
Ωστόσο, επειδή και στην Ελλάδα αναμένεται ένας πολύ κρύος χειμώνας δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία σε χοντρά και ακριβά παλτό.

Τώρα, υπάρχει τρόπος να κουβαλάτε κυριολεκτικά μαζί σας την θέρμανσή σας. Μια εταιρία που ονομάζεται Ororo έχει κυκλοφορήσει διάφορα γιλέκα, μπουφάν και μπλούζες με ενσωματωμένη θέρμανση για να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να ζήσετε το πικρό κρύο.
Μπορεί τα πανωφόρια αυτά να μην είναι τα πιο μοδάτα αλλά ποιος νοιάζεται όταν μπορούν να προσφέρουν ζέστη και να μας προφυλάξουν από το κρύο.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πριν λίγο καιρό ούτε θα το σκεφτόταν: Το πρόσωπο -έκπληξη που επιστρατεύει άρον άρον ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ
- Γαλλία ο Μητσοτάκης, Αργεντινή ο Τσίπρας: Την ομάδα που υποστηρίζει ο Κώστας Μπακογιάννης στο Μουντιάλ δεν τη βρίσκει ανθρώπου νους
- Απ’ τα πρώτα που θα πάρει: Το μέτρο-τομή που ο Τσίπρας θεωρεί ότι θα τον ανεβάσει +2 μονάδες στις δημοσκοπήσεις