Άντρας ερωτεύτηκε τον εραστή της γυναίκας του! (BINTEO)

Άντρας ερωτεύτηκε τον εραστή της γυναίκας του! (BINTEO)

Η Bella και ο Ken από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ ήταν ήδη πέντε χρόνια παντρεμένοι και μεγάλωναν και δύο κόρες μαζί όταν η Bella γνώρισε τον Daniel σε ένα πάρτι και ερωτεύτηκαν παράφορα.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι ήταν φανατικοί οπαδοί της μονογαμίας, συμφώνησαν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα τον Daniel και τη δική του γυναίκα, που διατηρούσαν ανοιχτή σχέση.

Στο τέλος έκαναν σεξ μεταξύ τους, όπως λέει η 34χρονη Bella, μόνο που ο 38χρονος Ken συνειδητοποίησε πως τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά για κείνον. Ο 33χρονος Daniel αντιμετώπιζε προβλήματα στον δικό του γάμο και το 2015 χώρισε με τη σύζυγό του, όταν πια ο δρόμος ήταν ανοιχτός.

Το επόμενο βήμα έμοιαζε λογικό για τους Ken, Bella και Daniel, τον οποίο κάλεσαν να μείνει στο σπίτι τους. Το τρίο και τα παιδιά μετακόμισαν τελικά σε μεγαλύτερη κατοικία και φρόντισαν να βάλουν στην κρεβατοκάμαρα και ένα king size κρεβάτι για να τους χωρά όλους.

Οι ομαδικές συνευρέσεις τους έφεραν όμως κάποιες φορές κοντά τους δύο άντρες, αν και σεξ δεν γινόταν συχνά: «Είναι σαν την τούρτα», λέει ο Daniel, «δεν τρως τούρτα όλη την ώρα». Οι γονείς έπρεπε βέβαια να εξηγήσουν στις δύο κόρες τους τη νέα οικογενειακή κατάσταση, πόσο μάλλον που ο μπαμπάς ένιωθε ολοένα και μεγαλύτερη έλξη για τον εραστή της γυναίκας του.

«Πρώτο μπαμπά» μου αποκαλεί η εφτάχρονη σήμερα κόρη Aurelie τον Ken και «άλλο μου μπαμπά» τον Daniel…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.