Δέκα περίεργοι λόγοι για τους οποίους μαλώνουν τα ζευγάρια

Δέκα περίεργοι λόγοι για τους οποίους μαλώνουν τα ζευγάρια

Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα.

Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, ξέρετε ότι το να καυγαδίσετε με το… άλλο σας μισό, δεν είναι απλώς μια πιθανότητα, αλλά ένα δεδομένο.

Τόσο δεδομένο όσο και το ότι ο λόγος για τον οποίο θα τσακωθείτε θα είναι απολύτως ανόητος κι ασήμαντος, θα έχει να κάνει με την καθημερινότητά σας στο σπίτι και στους ξένους θα φαντάζει με χαριτωμένη γκρίνια, αλλά εσείς απλώς θα θέλετε να του/της δαγκώσετε το αυτί.

Στο Twittter και στο Instagram υπάρχει ήδη το σχετικό hashtag (#StupidThingsCouplesFightAbout), όπου πολλά ζευγάρια μπαίνουν και καταθέτουν τις δικές τους ιστορίες και τους δικούς τους χαζούς λόγους για τους οποίους καβγαδίζουν όλη την ώρα και σε κάποιον από αυτούς ίσως εντοπίσετε τον εαυτό σας και τον/τη σύντροφό σας. Απολαύστε -και ταυτιστείτε- ελεύθερα!

#1 Το χαρτί υγείας

Αν δεν είναι λόγος για να πλακωθείς με το ταίρι σου το χαρτί υγείας, τότε τι; Είτε γιατί επιλέγει διαφορετική φορά τοποθέτησης είτε γιατί δεν θυμάται ποτέ να το αντικαταστήσει όταν τελειώνει, το χαρτί υγείας είναι αγαπημένος λόγος καβγά μεταξύ ζευγαριών!

#2 Η πλευρά στο κρεβάτι

Σε ποιον είπαμε ότι ανήκει η δεξιά πλευρά στο κρεβάτι; Ή η αριστερή; Και ποιος φέρνει τον σκύλο και κάνει κατάληψη εκεί; Ε;

#3 Μα σας ρώτησε, αν θέλετε κάτι από το φάστ φουντ της γειτονιάς

Και είπατε όχι. Και μετά ρημάξατε τις πατάτες του/της. Και μετά τσακωθήκατε. Ναι, αλλά γιατί. Αφού σας ρώτησε. Φαύλος κύκλος.

#4 Ποιος είναι πιο κουρασμένος;

Γιατί πιάνουμε αυτή την κουβέντα. Γιατί ποτέ δεν θα υπάρξει απάντηση; Γιατί είναι σίγουρο ότι θα καταλήξει σε καβγά.

#5 Σβήσε το φως!

Ποιος θα σβήσει το φως, αυτή η μάστιγα. Εννοείται ότι η ερώτηση διατυπώνεται από τη στιγμή που έχουν πέσει και οι δύο στο κρεβάτι και για κάποιο λόγο μένουν σε σπίτι που δεν διαθέτει δεύτερο (βολικό) διακόπτη στην κρεβατοκάμαρα. Αυτό.

#6 Ομοίως, για τα σκουπίδια.

Ποιος θα κατεβάσει; Γιατί εγώ και όχι εσύ, εγώ τα κατέβασα χθες και πάει λέγοντας.

#7 «Πάχυνα;»

Αυτή η απαράδεκτη ερώτηση που φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον άλλο. Ό,τι κι αν απαντηθεί εδώ, γιατρειά δεν υπάρχει. Αν είναι κανείς ειλικρινής, πόσο κρίμα. Αν δεν είναι, πάλι πόσο κρίμα. Γενικώς, αυτές οι ερωτήσεις καλό είναι να μη γίνονται.

#8 Αυτό με τα αυγά..!

Ας υποθέσουμε ότι στη συσκευασία υπάρχει ένα, δύο ή περισσότερα σπασμένα αυγά. Τι κάνετε; Κάποιοι αδιαφορούν. Τοποθετούν τη συσκευασία στο ψυγείο και όλα καλά. Ναι, αλλά, κάποιος στο ίδιο σπίτι, απλώς εκείνη τη στιγμή θέλει να τα σπάσει όλα. Μαζί με τα αυγά. Θυμηθείτε: αφαιρούμε τα σπασμένα και μετά βάζουμε τη συσκευασία στο ψυγείο!

#9 Ποιος κρατάει το τηλεκοντρόλ;

Επίσης, ποιος επιλέγει μουσική στο αυτοκίνητο; Ποιος αποφασίζει πόσο δυνατά θα παίζει; Ας προβληματιστούμε λίγο πάνω σ’ αυτό!

#10 Τα ρούχα, τα σεντόνια, το στρώσιμο του κρεβατιού

Πώς τα διπλώνουμε σωστά; Πώς στρώνεται σωστά το κρεβάτι; Μην απαντήσετε. Φυσικά και είναι παγίδα και εννοείται ότι θα τσακωθείτε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.