Κριστιάνο Ρονάλντο: Τι λέει η γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τι λέει η γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Λεπτομέρειες από την κατάθεση που έχει δώσει η γυναίκα που υποστηρίζει ότι τη βίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκαλύπτει η εφημερίδα «SUN».

Την αρχική αποκάλυψη έκανε το γερμανικό περιοδικό «Spiegel» με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να αρνείται κατηγορηματικά ότι κακοποίησε σεξουαλικά, το 2009 στο Λας Βέγκας την 34χρονη σήμερα Κάθριν Μογιόργκα, και να υποστηρίζει ότι η ερωτική πράξη ήταν συναινετική.

H ίδια έκανε καταγγελία στην αστυνομία ότι βιάστηκε από τον Ρονάλντο στις 13 Ιουνίου 2009. Λίγο καιρό αργότερα συντάχθηκε από τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή Κάρλος Οσόριο ντε Κάστρο μια 6σέλιδη «δήλωση» στην οποία το φερόμενο θύμα περιγράφει με λεπτομέρειες τον βιασμό της και αναφέρει τις επιπτώσεις από το γεγονός στην ζωή της.

Το κείμενο υπογράφεται από τον ποδοσφαιριστή που αναφέρεται ως «Κύριος C» και το θύμα που αναφέρεται ως «Δεσποινίς C».

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε την ενάγουσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, την έριξε στο κρεβάτι και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα.

Εκείνη του φώναζε ”όχι, όχι, όχι”. Απλά τον φίλησε, διότι είχε την ελπίδα ότι θα την άφηνε να φύγει. Όταν εκείνος ολοκλήρωσε την ερωτική πράξη, της επέτρεψε να ντυθεί και να φύγει από το δωμάτιο λέγοντας ότι λυπάται και ότι συνήθως είναι κύριος» αναφέρεται στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «SUN».

Η γυναίκα, μάλιστα, υποστηρίζει ότι ήταν τόσο φοβισμένη που ρώτησε τον διάσημο ποδοσφαιριστή αν είχε AIDS, καθώς δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό… Της απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι είναι επαγγελματίας αθλητής και κάνει εξετάσεις αίματος κάθε μήνα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.