
Έγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του.
Το Βραχάτι και η Κορινθία θρηνούν τον άτυχο οδηγό που άφησε την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητό του. “Φοβήθηκε και τον πρόδωσε η καρδιά του”.
Νεκρός εντοπίστηκε συνταξιούχος αστυνομικός, πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός, που άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στο Βραχάτι και ολόκληρη την Κορινθία.
Όπως αναφέρει το korinthostv.gr o άτυχος άνδρας υπέστη έμφραγμα μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που οδηγούσε. «Την ώρα εκείνη ο δρόμος έφερνε πολύ νερό και μάλλον φοβήθηκε και τον πρόδωσε η καρδιά του. Δεν μπορούσε να περάσει ασθενοφόρο για να τον πάρει» δήλωσε κάτοικος της περιοχής και συνέχισε: «ήρθε κάποιος γνωστός του, τον έβγαλε από το αυτοκίνητο και τον έβαλε σε αγροτικό. Μάθαμε ότι δυστυχώς ο άνθρωπος πέθανε».
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Μύλος» στο ΠΑΣΟΚ: Κανένας δεν είναι με κανέναν κι όλοι εναντίον του Ανδρουλάκη – Γιατί το κόμμα μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα
- Αλλάζει τα κόμματα σαν τα πουκάμισα – Ποια είναι η Μαριζέτα Αντωνοπούλου που βρίσκεται στο πλευρό του Τσίπρα
- Γι αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς – Ποια είναι η μοναδική λύση της αιώνιας διένεξης