Τι κρύβει η ομηρία της Γαλλίδας στη Λαμία; Σενάριο και για σεξουαλικά παιχνίδια!

Τι κρύβει η ομηρία της Γαλλίδας στη Λαμία; Σενάριο και για σεξουαλικά παιχνίδια!

Μυστήριο εξακολουθεί να υπάρχει με την ομηρία μιας 40χρονης Γαλλίδας από ζευγάρι στη Λαμία - Ποιο ήταν το ερωτικό παιχνίδι με την άσχημη κατάληξη;

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η υπόθεση με την σύλληψη ενός 34χρονου Λαμιώτη και της 24χρονης φίλης του -στο κέντρο της Λαμίας- με την αιτιολογία της ομηρίας μιας 40χρονης Γαλλίδας. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές η γυναίκα που βρέθηκε στην πόλη τις προηγούμενες μέρες, ο νεαρός Λαμιώτης την φίμωσε, την έδεσε και την κλείδωσε σε δωμάτιο του διαμερίσματος του κρατώντας την όμηρο.

Υπάρχουν ωστόσο κενά στην υπόθεση που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές προκειμένου να καταλήξουν στο τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας και φέρεται να έχει υποστηρίξει η 40χρονη γυναίκα στις αστυνομικές αρχές, ο 34χρονος Λαμιώτης με το που την παρέλαβε την περασμένη Τετάρτη από τον Σ.Σ Λιανοκλαδίου και την οδήγησε στο σπίτι του, την φίμωσε, την έδεσε και την κλείδωσε σε δωμάτιο που βλέπει στον ακάλυπτο.

Η ίδια το πρωί της Πέμπτης -άγνωστο πως- φέρεται να βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με τους οικείους της οι οποίοι εν συνεχεία ειδοποίησαν την Ιντερπόλ και η τελευταία με την σειρά της έδωσε σήμα στην Ασφάλεια Λαμίας που εντόπισε το στίγμα του κινητού της και μπούκαρε στο διαμέρισμα ώστε να την απελευθερώσει, το πρωί του Σαββάτου.

Κατά την είσοδο τους στο διαμέρισμα οι αστυνομικές αρχές φέρεται να εντόπισαν μονωτικές ταινίες, πλαστικούς σφηκτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι, ένα μαύρο κολάρο αλλά και σεξουαλικά βοηθήματα.

Η πλευρά των κατηγορουμένων υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες πως όλα συνέβησαν στο πλαίσιο σεξουαλικού παιχνιδιού και πως δεν αποκλείεται η 40χρονη γυναίκα να “σκηνοθέτησε” το σενάριο περί απαγωγής και ομηρίας λόγω ερωτικής… αντιζηλίας που είχε με την 24χρονη, η οποία συζούσε με τον 34χρονο -με τον οποίο και η ίδια φέρεται να ήταν ερωτευμένη. Άλλωστε οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω facebook και το 2016 είχε ξαναπάει στην πόλη για να τον επισκεφθεί.

Όλα τα παραπάνω βέβαια μένει να αποδειχθούν βάσει των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές ώστε να ξεκαθαριστεί τι όντως συνέβη και αν επρόκειτο για ομηρία ή για ένα… τραβηγμένο σεξουαλικό παιχνίδι. Η Ασφάλεια Λαμίας έχει κατασχέσει το κινητό, τον υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του 34χρονου αλλά και της 24χρονης, οι οποίες θα ελέγχθουν από ειδικούς προκειμένου να φανεί αν υπάρχει υλικό βιντεοσκοπήσεων, τι ακριβώς έχει ειπωθεί στις μεταξύ τους συνομιλίες και ότι άλλο προκύψει.

Ο 34χρονος και η 24χρονη ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο, Τρίτη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.