
Ο Άρης Σοϊλέδης ανέβασε ένα στόρι για τη Μύκονο και ακολούθησε «χαμός».
Ο Άρης Σοϊλέδης έγινε ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό (ποδοσφαιρικό, κατά βάση) κοινό από την παρουσία του στην ΑΕΚ. Φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης από το 2014 έως και το 2016, πριν φύγει για την Ομόνοια. Από εκείνο το σημείο και μετά η καριέρα του, θα λέγαμε, είχε πτωτική πορεία, έως ότου το 2021, μόλις στα 30 του, να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Στη συνέχεια μπήκε στο Survivor. Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τα πήγε περίφημα, σημείωνοντας τα υψηλότερα ποσοστά νικών στα challenges του παιχνιδιού ever στην Ελλάδα. Ωστόσο, το κοινό δεν του «χάρισε» το μεγάλο έπαθό, μιας και τερμάτισε 2ος.
Έκτοτε δραστηριοποιείται σε χώρο εκτός του ποδοσφαίρου και αρκετά συχνά πηγαίνει, για δουλειά και όχι μόνο, στη Μύκονο.
Άρης Σοϊλέδης: Το βίντεο που έφερε σωρεία από hate comments
«Είμαι στο αεροδρόμιο της Μυκόνου και μόλις έχω προσγειωθεί και περιμένω τη Μαριλίνα να έρθει να με πάρει και πείνασα και είπα να πάρω κάτι να φάω. Πήρα ένα κουλούρι. 5 ευρώ και 60 λεπτά! Ένα κουλούρι, που σε έναν φούρνο έχει 80 λεπτά; 1 ευρώ; 1,5 ευρώ; 2 ευρώ; 3 ευρώ; 5,60 παρακαλώ και λογικά γι’ αυτό δεν έρχεται κανένας Έλληνας στη Μύκονο και καλά κάνουν! Και λογικά σε λίγα χρόνια δεν θα έρχονται ούτε οι ξένοι, εφόσον συνεχίζετε να τους κλέβετε. Είστε τραγικοί», είπε το απόγευμα του Σαββάτου (19/7) μέσω social media ο Σοϊλέδης.
Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής συνόδευσε με το σχόλιο «αίσχος» το βίντεό του, θέλοντας να καταδείξει το πρόβλημα που μαστίζει σύσσωμη την ελληνική κοινωνία: την ακρίβεια.
Από κάτω υπήρξαν μυριάδες σχόλια που τον… έκραζαν. «Και τι δουλειά έχεις στη Μύκονο αφού δεν το σηκώνει η τσέπη σου;», «Δεν είναι η μούρη σου για τη Μύκονο», «Αν σου φαίνεται ακριβή να μην πήγαινες» και πολλά άλλα τέτοια λόγια… συμπαράστασης.
Μα, συγγνώμη, το ζήτημα είναι το γιατί πήγε ο Σοϊλέδης στη Μύκονο; Κατ’ αρχάς, όπως είπαμε και πιο πάνω, παλαιότερα δούλευε στο Νησί των Ανέμων. Μπορεί, λοιπόν, να πήγε ξανά για δουλειά.
Αλλά και για διακοπές να πήγε, δε σας φαίνεται παράλογο το 5,60 του κουλουριού (ή του μπρέτσελ από γνωστή αλυσίδα, όπως έγραψαν κάποιοι, λες και αυτό το… δικαιολογεί); Δεν είναι τρελό ποσό αυτό;
Και μην πει κανείς πως αυτά συμβαίνουν μόνο στη Μύκονο. Προφανώς και στο συγκεκριμένο νησί είναι όλα πιο ακριβά. Αλλά στις πόλεις ή τα χωριά; Εκεί, δηλαδή, δεν τίθεται θέμα ακρίβειας; Όλα είναι… 20 φορές κάτω και «βγαίνουν» όλες οι οικογένειες άνετα;
Δε νομίζουμε, έτσι δεν είναι;
Με τον Σοϊλέδη, εν προκειμένω, λοιπόν και τον κάθε Σοϊλέδη…