Μπαμ Καραμανλή – Σαμαρά…

O Κώστας Καραμανλής φόρεσε το μαγιό του και βούτηξε στα παγωμένα νερά της Ραφήνας (ΦΩΤΟ)

«Φούντωσαν» οι συζητήσεις στη ΝΔ στη «σκιά» των παρακολουθήσεων

Οι εξελίξεις στις παρακολουθήσεις έχουν «φουντώσει» τις συζητήσεις στα παρασκήνια της ΝΔ.

Φαίνεται πως το κόμμα έχει γίνει… άνω κάτω με βουλευτές και στελέχη σε ένα γαϊτανάκι εκτιμήσεων αφενός για τον αντίκτυπο της υπόθεσης αφετέρου για το… ποιοι μπορεί να περιλαμβάνονται στις επόμενες αποκαλύψεις.

Αυτό που δεν είναι ακόμα γνωστό – θα φανεί όμως λίαν συντόμως – είναι τι σκέψεις κάνουν δύο πρώην Πρωθυπουργοί, σύμφωνα με τον Βηματοδότη. Ο Αντώνης Σαμαράς, ένας εκ των φερόμενων στόχων παρακολούθησης με Predator, έχει προσώρας επιλέξει την απόλυτη σιωπή. Ετοιμάζεται ωστόσο δημόσια παρέμβασή του στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του «Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς» (7 Δεκεμβρίου).

Θα δούμε ταύτιση απόψεων με τον έτερο πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο οποίος είχε τοποθετηθεί σε εκείνη την ομιλία στα Ανώγεια, σηκώνοντας συζητήσεις, ή κάτι άλλο; Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει εάν υπάρξει και νέα παρέμβαση Καραμανλή – μόλις μερικές ημέρες μετά την προγραμματισμένη ομιλία του Μεσσήνιου πολιτικού.

Προϋποθέσεις διαμορφώνονται και για αυτό, καθώς την Κυριακή 20 Νοεμβρίου παρουσιάζεται στη Λάρισα το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» (εκδόσεις «Λιβάνη»), με καθοριστικούς σταθμούς της διακυβέρνησης 2004-2009. Οι πληροφορίες λένε ότι ο ίδιος θα παραστεί…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.