Πολύ σοβαρή περιπέτεια για τον Γιώργο Αυτιά

Πολύ σοβαρή περιπέτεια για τον Γιώργο Αυτιά
Έχασε ένα καλοκαίρι, αλλά ίσως κέρδισε αρκετά χρόνια ζωής...

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος πέρασε μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας: «Έχασα ένα καλοκαίρι, αλλά ίσως κέρδισα αρκετά χρόνια ζωής», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 14 ημέρες στο νοσοκομείο για να ξεπεράσει ένα αιφνίδιο πρόβλημα που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο: «Μόλις πήγα να εξεταστώ από τους γιατρούς, κλείδωσαν αμέσως την πόρτα. Το μόνο που ένιωθα ήταν ότι κρύωνα.

Ούτε βήχα είχα, ούτε τίποτα. Οι γιατροί μου είπαν ότι αν μπω στο αεροπλάνο να πετάξω, δε θα κατέβω, ή θα σκάσω στον αέρα»!

«Είχα πέντε λίτρα υγρό στην καρδιά»!

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε με λεπτομέρειες το πρόβλημα με το συσσωρευμένο υγρό στην καρδιά του, μία βραδυφλεγής βόμβα που σιγόκαιγε μέσα του, δίχως να δίνει έντονα συμπτώματα: «Μου είπαν ότι έχω πέντε λίτρα υγρό στην καρδιά. Το υγρό αυτό είχε περάσει και από την άλλη πλευρά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο με πάρα πολύ πόνο.

Έχασα ένα καλοκαίρι, αλλά ίσως κέρδισα αρκετά χρόνια ζωής. Όλα καλά. Πιστεύω ότι υπάρχει μια δύναμη πάνω από τον άνθρωπο που στις δύσκολες ώρες είναι κοντά μας.

Ας είναι καλά οι γιατροί, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη. Αν είχα μπει στο αεροπλάνο, θα είχα χαιρετήσει».

«Με αγαπάει ο Θεός»

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι που ο Γιώργος Αυτιάς αντιμετωπίζει μία σοβαρή περιπέτεια υγείας, αφού όπως αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη: «Με αγαπάει ο Θεός, πέρυσι πρόλαβα τον καρκίνο του προστάτη στο τσακ».

Τέλος καλό, όλα καλά για τον 68χρονο δημοσιογράφο, ο οποίος μετά από 34 χρόνια στην τηλεόραση, δηλώνει πλέον μόνιμος κάτοικος Βρυξελλών, όπου θα δώσει τις μάχες του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, θέλοντας να τιμήσει όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους, αφήνοντας πίσω ένα περιπετειώδες καλοκαίρι, που τον ταλαιπώρησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version