Τελευταία δημοσκόπηση: Πρωτοφανής «απογείωση» Λατινοπουλου… (Pic)

Τελευταία δημοσκόπηση: Πρωτοφανής «απογείωση» Λατινοπουλου... (Pic)
Αδιανόητο ποσοστό.

Και τώρα που σιγά-σιγά το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, ήρθε ο καιρός για να επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας δημοσκοπήσεις. Και να δούμε πολλά πράγματα για τα οποία εδώ στο instanews σας είχαμε πει από καιρό.

Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η INTERVIEW για λογαριασμό της Politic.gr επιβεβαιώθηκε αυτό που λέγαμε για τη μεγάλη πτώση της Νέας Δημοκρατίας: το κυβερνών κόμμα που πριν από 1 χρόνο πήρε 41% πλέον φιγουράρει οριακά πάνω από το 22%!

Επίσης, σας είχαμε προϊδεάσει και για το ιστορικό χαμηλό του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται πλέον στη θέση νούμερο 5 (!), λαμβάνοντας το 8,3% των προτιμήσεων. Δεύτερο κόμμα (θυμάστε που τα λέγαμε;) είναι φυσικά το ΠΑΣΟΚ, αλλά με το διόλου ενθαρρυντικό 11,7%, ενώ ακολουθούν η Ελληνική Λύση (8,8%) και το ΚΚΕ (8,7%).

Εκείνο στο οποίο αξίζει όμως να σταθεί είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου- για την οποία επίσης λέγαμε πως έχει τεράστιο ρεύμα. Η «Φωνή Λογικής» μπήκε προσφάτως στην Ευρωβουλή και απ’ ό,τι φαίνεται είναι έτοιμη και για την ελληνική Βουλή, καθώς συγκεντρώνει το 4%. Όχι απλά μπαίνει δηλαδή, αλλά με περίπατο.

Εντός είναι και η Πλεύση Ελευθερίας (3,9%) με τη Νίκη (3,3%), την στιγμή που η φιλόδοξη Νέα Αριστερά… αγνοείται (1,5%), παρά το γεγονός πως έχει 11 έδρες στην παρούσα φάση.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τ’ αποτελέσματα της έρευνας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version