Τους έπιασε όλους στον ύπνο: Τεράστια κίνηση νίκης από τον Κασσελάκη…

«Η Μπέτυ ήταν δίπλα μας»: Το ποστάρισμα-μαχαιριά της Ακρίτα μετά τον χαμό με τον Τάιλερ
Αυτό μάλλον δεν το περίμενε κανείς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει ν’ ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί το τελευταίο διάστημα, με (μία ακόμα) διάσπαση να διαφαίνεται στον ορίζοντα. Όπως άλλωστε έχουμε τονίσει πολλάκις, δεν αποκλείεται να τεθεί και ζήτημα προέδρου, με τους… δελφίνους να είναι αρκετοί.

Μάλιστα το απόγευμα της Τρίτης (27/8) έγινε μέσα σε κλίμα έντασης η συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος, όπου και είχαμε πληθώρα ειδήσεων. Μία εξ αυτών, ωστόσο, δείχνει πολλά. Πάρα πολλά.

Ως γνωστόν, τα δύο επικρατέστερα ονόματα που θα διεκδικούσαν τον προεδρικό θώκο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ήταν άλλα από τον ίδιο τον Κασσελάκη και τον Πολάκη.

Σας είχαμε τονίσει, όμως, πως και ο Σωκράτης Φάμελλος έπαιζε πολύ δυνατά και είχε τεράστιες πιθανότητες νίκης, αν πράγματι γινόντουσαν εσωκομματικές εκλογές. 

Τι έκανε, λοιπόν, ο Stefanos;

Διαβλέποντας πως ο Φάμελλος έχει όντως δυναμική τον «τελείωσε» από τη θέση του επικεφαλής της Κ.Ο. του κόμματος, προτείνοντας α πάρει τη θέση του ο Νίκος Παππάς!

Αυτή ήταν μία κίνηση που ουδείς είχε δει να έρχεται. Ο Κασσελάκης κόβει, μ’ αυτόν τον τρόπο, τη… φόρα που είχε ο κ. Φάμελλος, που παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής εντός ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δέχτηκε, όπως και να το κάνουμε, «πλήγμα».

Ο Κασσελάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν πρόκειται ν’ αφήσει τη θέση του προέδρου και θα παλέψει να παραμείνει σ’ αυτήν. Άλλωστε, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης: «Στο συνέδριο θα αλλάξουν όλα», τόνισε.

Κι αυτοί που έπρεπε να καταλάβουν, κατάλαβαν…






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version