«Απέναντι» στον Κασσελάκη με στόχο την ανατροπή: Πάει για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης!

«Απέναντι» στον Κασσελάκη με στόχο την ανατροπή: Πάει για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης!
Έφτασε η ώρα ή μήπως...

Ο Παύλος Πολάκης είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται συχνά πυκνά στα φώτα της επικαιρότητας κυρίως λόγω του χαρακτήρα του και του γεγονότος πως δε φοβάται να πει ποτέ τη γνώμη του.

Το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του με την ηγεσία του κόμματος δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Μπορεί να ήταν εκείνος που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές απέναντι στην Έφη Αχτσιόγλου, όμως πλέον βρίσκεται ξεκάθαρα απέναντι από τον Stefanos. Κι αυτό γιατί, ως γνωστόν, ο αρχηγός τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα μετά το επεισόδιο με συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Πολάκης φέρει βαρέως τη διαγραφή του και ουδέποτε την αποδέχθηκε, δηλώνοντας ότι «μόνο ο λαός διαγράφει» και ακόμη πως «θα τα πούμε όλα στο συνέδριο». Έτσι, εν όψει του καταστατικού συνεδρίου του κόμματος τον προσεχή Σεπτέμβρη (κατά πάσα πιθανότητα), δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρακινούν τον αψύ Κρητικό να διεκδικήσει αυτός την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ!

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του και δεν έχει πάρει θέση για το αν θα προχωρήσει ή όχι σ’ αυτή την κίνηση, το περιβάλλον του διαρρέει πως βλέπει θετικά το να θέσει υποψηφιότητα, αμφισβητώντας τον Κασσελάκη.

Άλλωστε, ένα μεγάλο κομμάτι εντός των τειχών του ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με τον Πολάκη, που είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως έχει… ρεύμα και αν «κατέβει» θα βάλει δύσκολα στον Stefanos.

Θα το κάνει;

Υπομονή λίγες ημέρες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version