Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Η ατάκα του χειριστή που ίσως να οδήγησε στο μοιραίο (Vid)

Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Η ατάκα του χειριστή που ίσως να οδήγησε στο μοιραίο (Vid)

Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό που συνέβη...

Ανείπωτη τραγωδία. Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί αυτό που συνέβη με το άτυχο 19χρονο παιδί στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, εκεί όπου έχασε την ζωή του σ’ ένα λούνα παρκ όταν ξεκόλλησε η θέση του σ’ ένα παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει δυνατά στο κεφάλι.

Το συγκεκριμένο λούνα παρκ λειτουργεί στο συγκεκριμένο μέρος για 25 χρόνια και, κατά πώς φαίνεται από την αυτοψία, το “Crazy Dance”, το μηχάνημα στο οποίο σκοτώθηκε το δύσμοιρο παιδί, δεν βρισκόταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο χειριστής του παιχνιδιού, ως γνωστόν, αμέσως μετά το δυστύχημα εξαφανίστηκε, όμως λίγες ώρες αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία. Πλέον αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει τις κυρώσεις του νόμου, στο προσεχές διάστημα.

Εκείνο που παρουσιάζει ενδιαφέρον και ρίχνει φως στην υπόθεση είναι τα όσα είπε ο αδερφός του θύματος, καθώς αναφέρει πως πριν ανέβουν στο παιχνίδι ο χειριστής τους είπε: «Ανεβείτε γιατί θα γίνει χαμός, θα το βάλω πολύ δυνατά».

Αναλυτικά τα όσα περιέγραψε το αγόρι για το τι ακριβώς έγινε: «Ήμασταν στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι μας, είπε θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω στον αδελφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη. Σε κλάσματα δευτερολέπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδελφό μου να μην είναι δίπλα μου και εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο. Ο αδελφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά, αλλά με φόρα, και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδελφού μου και της μητέρας μου».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.