Η λύση του μυστηρίου: Γι’ αυτό φοράει μεγάλο νάρθηκα στο χέρι ο Βασίλης Κικίλιας τις τελευταίες μέρες (Vid)

Η λύση του μυστηρίου: Γι' αυτό φοράει μεγάλο νάρθηκα στο χέρι ο Βασίλης Κικίλιας τις τελευταίες μέρες (Vid)

Καλή η καζούρα, αλλά...

O Βασίλης Κικίλιας το τελευταίο διάστημα πέρασε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της πολιτικής (κι ενδεχομένως όχι μόνο) ζωής του. Και είναι απολύτως λογικό: με την Ελλάδα γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι να καίγεται, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας είχε ν’ αντιμετωπίσει σωρεία προβλημάτων που ζητούσαν επίλυση.

Φυσικά, όσοι παρακολουθούσαν από κοντά τις εξελίξεις δε γίνεται να μην πρόσεξαν πως ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας εμφανιζόταν σε όλα τα κανάλια φορώντας έναν υπερμεγέθη νάρθηκα που κάλυπτε μεγάλο μέρος του σώματός του, αλλά και το χέρι του.

Πολλοί βιάστηκαν να πουν πως ο Κικίλιας το έκανε αυτό για λόγους… εντυπωσιασμού- μέρος του οποίου «τρικ» ήταν και τα μούσια-, προκειμένου να δείξει πως αν και είναι τραυματίας δεν αφήνει το πόστο του. 

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το reader.gr ο πρώην μπασκετμπολίστας είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατό του και χτύπησε αρκετά σοβαρά. Γράφει σχετικά η ιστοσελίδα: Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί ο Βασίλης Κικίλιας εμφανίζεται εσχάτως με μπανταρισμένο χέρι. Ρώτησα και έμαθα, διότι προφανώς ο άνθρωπος υποφέρει, ότι είχε προ εβδομάδων ένα ατύχημα με το ποδήλατο σε μια βόλτα που έκανε στου Φιλοπάππου, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί έκτοτε να το δέσει. Βεβαίως, πού καιρός για ξεκούραση εν μέσω αντιπυρικής περιόδου και αυτό δε βοηθά την αποκατάσταση που ούτως ή άλλως ήθελε τον χρόνο της. 

Άρα, ανεξαρτήτως συμπαθειών ή αντιπαθειών, ο άνθρωπος έχει όντως θέμα.

Περαστικά του…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.