
"Μια αθηναϊκή ιστορία με σκύλους -τους πιο αγαπημένους και πιστούς μας φίλους- στην Κυψέλη" γράφει στο instagram
Οδός Φωκίωνος Νέγρη. Ο Βασίλης Κικίλιας έχει πάει το σκυλάκι του βόλτα. Κάθεται στο παγκάκι και μιλά με κατοίκους της περιοχής που είναι μαζί με τα σκυλιά τους.
Στο σποτάκι του ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρει πως ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη το 2014 είχε αυστηροποιήσει τις ποινές για την κακοποίηση των ζώων και καλεί τους πολίτες να σέβονται τα ζώα.
Μάλιστα κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε ένα μικρό χαριτωμένο αδέσποτο σκυλάκι-την Ρόζα- η οποία βρήκε οικογένεια να την υιοθετήσει στην Κυψέλη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Καταλάβατε τι είπε και ποιους «κάρφωσε» η Κοβέσι; Η πικρή αλήθεια γύρω από το άρθρο 86
- Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ γίνεται η φωνή του Τραμπ στην Ελλάδα – Από τους «τεμπέληδες Έλληνες» στην «μεγαλύτερή μου τιμή»
- Ώρα μηδέν για τους Έλληνες στο Ισραήλ: «Είναι τρομοκράτες» – Στο πλευρό του ακροδεξιού Γκβιρ τάσσεται η Λατινοπούλου!