«Yπηρετεί αυτός ο τύπος στην ΕΛ.ΑΣ;»: Ο Κ. Βαξεβάνης «κατακεραύνωσε» τον αστυνομικό που τα έβαλε με τον Νίκο Παππά (Pic)

Συνελήφθη ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη

Πήρε θέση κι έγινε χαμός.

Ο Κώστας Βαξεβάνης είναι ένας δημοσιογράφος και εκδότης που έχει πολλές συμπάθειες μα και άλλες τόσες «αντιπάθειες». Και είναι λογικό, καθώς μιλάμε για έναν από τους απειροελάχιστους στο χώρο των ΜΜΕ που δεν «στρογγυλεύει» τα λόγια και δε διστάζει να τα βάλει με όλους και με όλα.

Τις τελευταίες ημέρες ένα από τα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα ήταν και το διαβόητο, πια, περιστατικό μεταξύ του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά και ενός αστυνομικού, με τον οποίον αντάλλαξαν διάφορες… ευχές και η κατάσταση μεταξύ τους εκτραχύνθηκε, με βαριές κουβέντες ν’ ακούγονται.

Φυσικά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έψεξαν την συμπεριφορά του πρώην μπασκετμπολίστα, όμως εν συνεχεία άρχισαν να στέκονται και στο ποιος ήταν ο αστυνομικός με τον οποίον μιλούσε και βγήκαν «μαχαίρια».

Ο εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης στάθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πήρε θέση- πάντα με το δικό του, γνωστό ύφος.

Τι ακριβώς έγραψε κι έγινε viral;

Τα εξής:

Προτείνω ο #Παππας και η Ευρωομάδα του @syriza_gr να κάνουν Ερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το πώς ο @chrisochoidisκαι η κυβέρνηση επιτρέπουν να υπηρετεί αυτός ο τύπος στην Ελληνική Αστυνομία. Πόσο Δημοκρατικό και Ευρωπαϊκό είναι ;

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα, το οποίο συνοδευόταν κι από δύο πολύ συγκεκριμένες φωτογραφίες με «πρωταγωνιστή» τον αστυνομικό που φέρεται να ήταν αυτός που συνομίλησε με τον Νίκο Παππά:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.