«Διαβάστε να φρίξετε!»: Ποιος είδε τον Πολάκη και δεν το φοβήθηκε… (Pic)

polakis

Εκτός εαυτού ο ανεξάρτητος, πια, βουλευτής.

Ο Παύλος Πολάκης τον τελευταίο ένα μήνα και κάτι βρίσκεται, ξανά, στα φώτα της δημοσιότητας. Ως γνωστόν, ο αψύς Κρητικός είχε διαγραφεί με απόφαση Κασσελάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε ένα έντονο επεισόδιο στη Βουλή με συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Τότε, όπως θα θυμάστε, ο Πολάκης είχε κατηγορηθεί για μπούλιγνκ προς την συγκεκριμένη γυναίκα, με την Αθηνά Λινού, επίσης του ΣΥΡΙΖΑ, να βάζει τα κλάματα και να ζητάει συγγνώμη από την άμεση βοηθό του Υπουργού Υγείας.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ανεξάρτητος, πια, βουλευτής Χανίων πέρασε στην αντεπίθεση, ανοίγοντας μέτωπο με την Λινού και την «κόντρα» να συνεχίζεται κυρίως μέσω της προσωπικής του σελίδας στα social media.

Ο Πολάκης σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις έγραψε- αναφερόμενος, προφανώς, στην εταιρία της καθηγήτριας- τα εξής: «Το τελειωτικό που λέγαμε! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ:(ανάμεσα στα άλλα ) 316 χιλ ευρώ το 2021 σε βραχύβια εταιρεία παλαιών γνωστών της που ιδρύθηκε το 19 με μετοχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ και μπαίνει σε εκκαθάριση το 2023! Πώς λέγεται αυτό;», αφήνοντας σαφείς υπόνοιες πως κάτι δεν πάει… καλά με τις συναλλαγές της.

Θυμίζουμε πως η κ. Λινού πριν από μερικές μέρες σε δικό της ποστάρισμα είχε κάνει λόγο για «προσωπικές και συκοφαντικές επιθέσεις»:

Αυτό που είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο είναι πως η «διαμάχη» τους δε θα τελειώσει στο εγγύς μέλλον…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.