Μια εβδομάδα μετά το επεισόδιο με Πολάκη: Λύθηκε το μυστήριο με το πρόβλημα υγείας της Νατάσας Πετρούλια

polakis

Τι είπε η Νατάσα Πετρούλια;

Παρελθόν αποτελεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης, μετά την λεκτική επίθεση στη Νατάσα Πετρούλια, συνεργάτη του Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης Επιτροπής στη Βουλή.

«Έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Χανίων στη συνεργάτη, με αποτέλεσμα η Αθηνά Λινού να ξεσπάσει σε κλάματα.

Όταν έγινε το επεισόδιο, Στέφανος Κασσελάκης βρισκόταν σε σύσκεψη και ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του. Στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Αθηνά Λινού και ζήτησε να δει το βίντεο.

Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είδε το βίντεο, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, ζητώντας τον να αποπέμψει τον Παύλο Πολάκη.


«Στημένο το κλάμα της Λινού»

Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης… πιάστηκαν για ακόμα μία φορά με αφορμή το νομοσχέδιο για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση, αλλά και το συμβάν με τη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας.

«Η κυρία (σ.σ. συνεργάτιδα του Γεωργιάδη) δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε. Υπήρξε και άλλη φορά στη Βουλή, που της κάνω παρατήρηση “κυρία μου μην κάνετε αυτούς τους μορφασμούς”. Και το ξανάκανε και προχθές στην επιτροπή, την ώρα που μιλούσα για το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών, αυτή την τεράστια υπερτιμολόγηση που γίνεται εκεί», είπε ο βουλευτής Χανίων.

«Της είπα αυτό που της είπα. Τέλειωσε το επεισόδιο εκεί και μετά από λίγο ξαναπυροδοτήθηκε, με ένα κλάμα χρονοκαθυστερήσεως από την κ. Λινού, σαφώς υποκριτικό, σαφώς στημένο, το οποίο κατευθείαν πυροδότησε τον ερχομό του προέδρου της Βουλής εδώ», τόνισε ο Παύλος Πολάκης.

«Απαιτώ από τον πρόεδρο της Βουλής, μετά και την παραδοχή της κ. Πετρούλια ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας, γιατί εκεί στήθηκε όλη η προβοκάτσια, ότι εγώ και καλά επιτέθηκα σε μια κυρία πάσχουσα από εγκεφαλικό που δεν μπορούσε να απολογηθεί και ήταν όλο ψέμα, απαιτώ δημόσια να το πάρει πίσω ο πρόεδρος της Βουλής», ανέφερε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στη συνέχεια ότι ο Παύλος Πολάκης, «ο ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς είναι ένας δειλός».

«Δεν κατάλαβα, η υποχρέωσή μας να φερόμαστε σε εργαζομένους με αξιοπρέπεια και χωρίς να τους ασκούμε bullying εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας τους; Πού το είδατε αυτό γραμμένο κ. Πολάκη. Ο λόγος που σας διέγραψε ο κ. Κασσσελάκης, έστω και μισό, είναι διότι ενώπιον του ελληνικού λαού κάνατε δύο γυναίκες να κλαίνε με την απρεπή σας συμπεριφορά. Και είδε ο κάθε Έλληνας πώς θα ήταν να σας έχει εργοδότη. Στο υπουργείο Υγείας τα ίδια κάνατε στους εργαζόμενους και γι’ αυτό σας μισούν όλοι. Αυτό που κάνατε στην κ. Πετρούλια στην επιτροπή, το κάνατε πάντα και στους εργαζόμενους. Τέτοιος είστε, ένας δειλός», ανέφερε.


Ποια είναι η Νατάσα Πετρούλια

Η Νατάσα Πετρούλια έχει εργαστεί επί χρόνια δίπλα στον Άδωνι Γεωργιάδη, στα Υπουργεία Υγείας και Ανάπτυξης. Διατελεί μέλος και σύμβουλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας του Υπουργείου Υγείας (Δημόσιες Συμβάσεις, Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Συμβάσεις και Προμήθειες – περίοδος 2013-2015).

Επίσης, ήταν για χρόνια αιρετό μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας, από το 1999 έως το 2007.

Ευαισθητοποιημένη σε νομικά θέματα ως δικηγόρος, δημιούργησε  το πρώτο νομικό blog – ιστοσελίδα για παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών. Μέσω αυτού παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές από την αρχή της καριέρας της ως δικηγόρος και ειδικά σε ευπαθείς ομάδες.

Η Νατάσα Πετρούλια κατάγεται από τη Σίταινα Αρκαδίας όπου γεννήθηκε, ενώ μεγάλωσε με την οικογένεια της στο Άστρος Κυνουρίας.

Η κ. Πετρούλια είναι τακτική αρθρογράφος της μεγαλύτερης ελληνικής ηλεκτρονικής εφημερίδας, της Zougla.gr και αρθρογραφεί σε πολλές ιστοσελίδες, έντυπα και εφημερίδες.

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει Master στο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Τα ακαδημαϊκά κατορθώματά της περιλαμβάνουν επίσης πτυχίο της σχολής δημοσιογραφίας, του τμήματος Ιστορίας Τέχνης της Σχολής Αθηνών και της Σχολής Θεάτρου και Ορθοφωνίας.

Λειτουργεί δικό της δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και είναι μέλος του ΔΣΑ. Από το 2015 εργάζεται στο Λονδίνο, αναλαμβάνοντας υποθέσεις που εμπίπτουν στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο Επιχειρήσεων.

Λύθηκε το μυστήριο με το πρόβλημα υγείας

Μετά το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη, την Νατάσα Πετρούλια υπερασπίστηκαν πολλοί υποστηρίζοντας πως έχει πρόβλημα υγείας. Όμως, όπως επισημαίνει η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook, η ίδια η κ. Πετρούλια, σε συνέντευξή της είπε ότι «ο,τιδήποτε αναληθές έχει γραφεί ή/και έχει ακουστεί σχετικά με θέμα υγείας, το οποίο είναι ψευδές και ανυπόστατο»:

«Για την υπόθεση Πολάκη. Η ίδια η κ. Πετρουλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγειας και θεωρεί τον σχετικό ισχυρισμό “ψεύδη και ανυπόστατο». Και τόση ώρα στη Βουλή που τη βλέπω ακριβώς απέναντι μου είναι σοβαρότατη, χωρίς τον παραμικρό τικ ή μορφασμό. Το επίμαχο βιντεο το είδε κανεις πριν τη διαγραφή;»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.