Ώρα Τσίπρα…

Ώρα Τσίπρα…

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο.

Να εκμεταλλευτεί τις ενδεχόμενες απώλειες της Νέας Δημοκρατίας, δημοσκοπικά, θα προσπαθήσει η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία μέσω του προέδρου της Αλέξη Τσίπρα, βλέπει πως το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών στον Νίκο Ανδρουλάκη μπορεί να πλήξει όσο κανένα την κυβέρνηση.

«Μέγα σκάνδαλο και ασυγχώρητη καθεστωτική αλαζονεία, από έναν πρωθυπουργό που νόμιζε ότι κανείς δεν μπορεί να τον ελέγξει», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας περιμένοντας και ο ίδιος το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη τη Δευτέρα, στο οποίο θα υπάρχει όπως όλα δείχνουν μία συγγνώμη και κάποιες εξηγήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δει δημοσκοπικά να μειώνεται και άλλο η διαφορά του από τη Νέα Δημοκρατία, την οποία είχε πλησιάσει σε δημοσκόπηση για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών, στις 5,5 μονάδες. Αυτό δεν αλλάζει φυσικά το γεγονός ότι το κυβερνόν κόμμα αποτελεί ακόμα το πρώτο φαβορί για να νικήσει στις επόμενες εκλογές, καθώς ακόμα και αυτή η διαφορά θεωρείται ασφαλείας.

Στα τρία χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ακόμα και με το αρνητικό κλίμα εις βάρος της σε αρκετά θέματα που προβλημάτισαν τους πολίτες όπως πχ η διαχείριση της πανδημίας, η ακρίβεια, η ανεργία, η αξιωματική αντιπολίτευση δε φάνηκε να κερδίζει έδαφος από τη φθορά της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία.

Θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί αυτή τη φορά το σκάνδαλο των υποκλοπών ο Αλέξης Τσίπρας, όσο στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος υπάρχει προβληματισμός για το ποιος ευθύνεται για τις παρακολουθήσεις, έχοντας ήδη δεδομένα δύο σημαντικές παραιτήσεις;

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.