«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προσέξει… τον πήρε ο διάολος»: Το αιχμηρό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα μετά την απροσδόκητη αποχώρηση

syriza
Η Έλενα Ακρίτα προειδοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ζόρικες μέρες διανύει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αδυνατεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις των κομματικών ΜΜΕ. Το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Αυγή» έκλεισε ενώ οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε 20.000 ευρώ αλλά αυτά πήγαν σε ρύθμιση οφειλής και όχι στη μισθοδοσία. Ταυτόχρονα απλήρωτοι είναι εργαζόμενοι στην Κουμουνδούρου ενώ η Αυγή έχει οφειλές στην ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ λόγω εισφορών.

Η αποχώρηση και το αιχμηρό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

Εν μέσω της συνεχιζόμενης τρικυμίας στα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τραπεζιώτης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο Γιώργος Τραπεζιώτης αφιέρωσε το τελευταίο ημίωρο της εκπομπής του στον αποχαιρετισμό των ακροατών του, αλλά και σε μια ιδιαίτερη αναφορά στα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον ραδιοσταθμό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αφήσει αυτό το ραδιόφωνο να κάνει τη δουλειά του. Όπως το Κόκκινο δεν ανακατεύεται στο πώς κάνει πολιτική, έτσι δεν πρέπει να συμβαίνει και το αντίθετο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Τραπεζιώτης εμφανώς συγκινημένος έκλεισε την εκπομπή του ύστερα από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον αέρα του Κόκκινου με το τραγούδι Corto των Social Waste, αφήνοντας τους πιστούς ακροατές του με τον στίχο «τα πόδια ανοίγουνε τον δρόμο».

Σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν «Στο Κόκκινο», η Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε ένα αιχμηρό σχόλιο.

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προσέξει το ραδιόφωνό του, τον πήρε ο διάολος», έγραψε η βουλευτής.

«Ο Γιώργος Τραπεζιώτης, ύστερα από 18 χρόνια, αποχωρεί από το Στο Κόκκινο 105,5. Θα λείψει από εμάς τους ακροατές του. Και είμαστε πολλοί», ανέφερε με νόημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version