Πάνε εκεί οι Έλληνες γιατί έχει τιμές 50% κάτω: Πόσο κοστίζουν οι διακοπές στις «Μαλδίβες της Ευρώπης»

maldibes-tis-europis
Ο νέος... hot προορισμός που δεν χρειάζεται ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα ελληνικά νησιά έχουν εκτοξευτεί ενώ οι τιμές της διαμονής έχουν ανέβει, με αποτέλεσμα αρκετοί να δυσκολεύονται να πάνε διακοπές.

Πλέον, οι Έλληνες αναζητούν οικονομικές λύσεις για στιγμές χαλάρωσης και ο αγαπημένος τους προορισμός γίνονται οι «Μαλδίβες της Ευρώπης».

Για τη μετάβαση στις «Μαλδίβες της Ευρώπης» δεν χρειάζονται ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αφού το ταξίδι είναι οδικό. Μάλιστα, το νόμισμα στη χώρα δεν είναι το ευρώ με αποτέλεσμα όλες οι υπηρεσίες να είναι φθηνότερες.

Διακοπές με τιμές 50% κάτω στις «Μαλδίβες της Ευρώπης»

Ο νέος… hot προορισμός είναι η αλβανική ριβιέρα που τα διεθνή ΜΜΕ χαρακτηρίζουν ως «Μαλδίβες της Ευρώπης».

Μάλιστα, σε ρεπορτάζ του Mega επισημαίνεται ότι η Αλβανία έχει γίνει ανάρπαστη για καλοκαιρινές διακοπές.

«Έχουν αναβαθμιστεί αρκετά τα Τίρανα, σίγουρα η Αλβανία τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει αρκετά χρήματα στην ανάπτυξη των υποδομών. Είναι πλέον ένας προορισμός ο οποίος επιλέγεται από όλη την Ευρώπη», ανέφερε στο Live News ο τουριστικός πράκτορας, Πασχάλης Γερεμπακάνης.

Μάλιστα, στο Mega σημειώνεται ότι πλέον είναι αρκετοί οι Έλληνες που στρέφονται προς τις παραθαλάσσιες περιοχές της γειτονικής χώρας.

Άλλωστε, οι τιμές στα ελληνικά νησιά, είναι απλησίαστες, ενώ το αντίστοιχο μπάτζετ σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία της Αλβανίας είναι 50% κάτω.

Για πέντε διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Εξαμίλι, οικογένεια με δύο παιδιά θα πληρώσει σε σουίτα με πρωινό 950 ευρώ.

Στους Αγίους Σαράντα σε ξενοδοχείο που απέχει 300 μέτρα από τη θάλασσα, μία οικογένεια με δύο παιδιά θα δώσει 725 ευρώ για 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό, και ένα ζευγάρι θα πληρώσει 616 ευρώ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version