Κι όμως η Πισπιρίγκου περίμενε την εξέλιξη

Κι όμως η Πισπιρίγκου περίμενε την εξέλιξη

Η Ρούλα ήταν σχεδόν βέβαιη για όσα θα ακολουθούσαν...

Αδικημένη δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Πάντως, η 33χρονη από την Πάτρα, που κατηγορείται πλέον για θανάτους και των τριών παιδιών της, δεν ξαφνιάστηκε από την εξέλιξη.

Πολλές φορές η Πισπιρίγκου είχε πει στον δικηγόρο και την οικογένειά της ότι περιμένει “να της φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών”.
Η ίδια επιμένει ότι τα παιδιά της πέθαναν από παθολογικά αίτια, γι’ αυτό και αναμένεται να επικεντρωθεί στις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις για την Μαλένα και την Ίριδα.
Στο πλαίσιο αυτό, θα πρέπει να αποδείξει ότι τα σημάδια στο πρόσωπο των παιδιών της έγιναν μετά τον θάνατό τους, κατά την προσπάθεια ανάνηψης.

Για τον λόγο αυτό, η Ρούλα Πισπιρίγκου “χτενίζει” κάποιες συγκεκριμένες καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών και διασωστών του ΕΚΑΒ, που σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της κατηγορουμένης, φέρεται να έχουν καταθέσει ότι όταν κλήθηκαν για βοήθεια από την μητέρα δεν είδαν σημάδια στα πρόσωπα των παιδιών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.