Το βίντεο της τραγωδίας στα Σπάτα με το ελικόπτερο: Το ντοκουμέντο που έψαχναν 4 μέρες οι αρχές

Το βίντεο της τραγωδίας στα Σπάτα με το ελικόπτερο: Το ντοκουμέντο που έψαχναν 4 μέρες οι αρχές

Ποιους προσπαθούν να εντοπίσουν οι αρχές.

Στις καταθέσεις 9 αυτοπτών μαρτύρων και στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της σορού του Τζακ Φέντον, θα αναζητηθούν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, καθώς δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες λειτουργούσαν, χωρίς καταγραφικό.

Οι φίλοι του 22χρονου, που έχασε τη ζωή του με φρικιαστικό τρόπο από τον έλικα ελικοπτέρου στα Σπάτα, δεν έχουν απαντήσει στα τηλεφωνήματά του όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, Ιωάννης Κονδύλης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Επικοινώνησα δύο φορές, την Τρίτη και την Τετάρτη. Βγαίνει αυτόματος τηλεφωνητής. Είναι αγγλικά τα νούμερα και μου ζητάει να αφήσω το μήνυμά μου και το αφήνω. Λέω ποιoς είμαι και μάλιστα εκφράζω τα συλλυπητήριά μου και τους ζητώ να επικοινωνήσουν μαζί μου. Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο κ. Κονδύλης.

Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν στο ελικοδρόμιο και αυτό γιατί οι κάμερες χρησιμοποιούνται μόνο για την εποπτεία του χώρου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ αυτό γίνεται για να προστατευτεί η ιδιωτικότητα των VIP επιβατών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.